| BeatriceMcCann a întrebat:

Mă aflu într-o situație nașpa și am nevoie de sfaturi ( Vă rog fără hate) Deci eu sunt fată, am 16 ani și sunt lesbi, îmi plac fetele. Urăsc să fiu lesbi pentru că România este o țară plină de homofobi și nu îmi pot găsi o fată,
Efectiv nu mai suport, m-am saturat de viața asta, vreau să mor pentru că am obosit să pretind că sunt fericită! Îmi doresc să fiu iubită, am nevoie de cineva care să mă iubească efectiv plâng în fiecare noapte pentru că simt nevoia să fiu îmbrățișată, sărutată dar nu de un băiat, de o fată și îmi doresc mult o fată ( Am incercat să fiu heterosexuală, să-mi placă băieții ) dar băieții nu mă atrag, nu am niciun fel de sentiment față de băieți ( singurul sentiment este de prietenie nimic mai mult ). Prima oară mi-am dat seama că sunt Homosexuală în clasa a 6 a când am fost atrasă de o colegă în mod sexual. Eu de când eram mică stăteam doar în compania fetelor, mă simțeam atrasă de ele (dar nu înțelegeam de ce) în clasa a 6 a am reușit să înțeleg că îmi plac fetele, apoi în clasa a 7 a o colegă de-a mea ma lăsat să o pipăi pe sâni și mi-a plăcut foarte mult nu mai voiam să-i dau drumul ( da cred că nu trebuia să zic asta dar vreau să nu se găsească unii în comentarii cu încearcă cu baiati) acum sunt clasa a 10 a și de când mă știu mă uit doar după fete. Fetele îmi distrag atenția. Cum pot să fac să am o iubită? Vreau una mult de tot
Vă rog fără hate și nu mă numiți obsedată. Eu nu sunt obsedată vreau doar iubire

5 răspunsuri:
| BeatriceMcCann explică:

Să menționez că asta nu e contul meu am uitat sa spun asta.

| Donsavas a răspuns:

Buna,draga mea!
Nu trebuie sa ti fie rusine de ceea ce simti. Suntem ceea ce simtim,gândim și trăim. Asta e realitatea noastră. Nu putem schimba sau controla universul. El ne a creat pe noi,nu noi pe el. Tu ar trebui să discuți cu un sexolog sau psihoterapeut. încearcă si la psihologul scolii. Pentru stările depresive greu de suportat,Trebuie să consulți si un psihiatru pentru adolescenți,deoarece,atunci când suferim, creierul nostru se dezechilibreaza si ajungem sa ne diminuam propriul discernământ, fara sa vrem!
Vorbește cu medicul tau de familie pentru a te trimite la un psihiatric infantilă.
Dacă vrei să faci parte din comunități LGBT On line, LASA mi un mesaj in privat, sa te pot îndruma.
Numai bine iti doresc!

| Andra9pk a răspuns:

Sunt grupuri lgbt in Romania. multi de varsta ta. (Pe insta in special am vazut)
Imprieteneste-te cu fete cu aceeasi orientare ca si tine si poate se leaga ceva cu vreuna.
Poate unele sunt lesbi dar nu se declara, de rusine si teama de a fi judecate.
PS: Nu incurajez lgbt dar nici nu le sar in cap.winking e fix problema lor ce orientare au.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci... da, e clar ca ai ceva probleme legate de ceea ce simti.
In primul rand vrei sa mori, dar mai jos ai zis ca vrei sa iti gasesti o iubita? Pai ce vrei pana la urma, nu poti sa le ai pe ambele, sau ma rog... moarte vine mai tarziu, oricum.
Si ar trebui sa ne legam de faptul ca vrei sa mori sau ca vrei o iubita? Sau ambele.
Da, nu iti plac baietii, iti plac fetele, nu este nimic gresit in asta, daca asta simti. Urasti sa fii asa pentru ca traiesti in Romania? Asta nu tine de tara, in toata lumea este asa. Faptul ca sunt mai multe fete care sunt atrase de baieti este ceva normal si in toate tarile este asa, indiferent unde te-ai fi nascut. Acum ca in alte tari ai auzit ca sunt mai multe astfel de fete, este altceva, pentru ca parintii au fost invatati sa nu discute foarte mult despre aceste chestii "anormale" pentru ei.

Trecand peste asta, ai 16 ani, vrei si tu pe cineva care sa iti fie alaturi, cred ca o buna parte din copiii de aceasta varsta se gandesc la asta, nu doar tu. Crezi ca nu toti vor pe cineva care sa ii inteleaga? Cu toate ca nu pot sa iti schimb mentalitatea, pentru ca este momentul prezent pentru tine si ca oameni, nu putem sa ne gandim la faptul ca acest moment nu conteaza si ca o sa vina alte momente dupa. Ai timp acum, ai tot timpul din lume, nu exista lucru pe care sa nu il poti face daca vrei. Ai si energie, pentru ca esti tanara, ai dorinta de mai mult, ai o speranta undeva acolo, dar nu ai bani, nu esti independenta, motiv pentru care esti legata de un lucru oarecum si nu poti actiona foarte mult pe cont propriu. Profita de asta, o sa treaca putini ani, foarte putini, nici nu o sa ii simti, ca o secunda... si o sa ai bani si o sa fii independenta sa faci ce vrei tu, dar nu o sa ai timp, o sa te simti sufocata de ce ti se intampla. Asa ca, ma repet, profita de ce ai acum, o sa te impinga dupa singura nevoie de un partener/partenera fara sa vrei tu, o sa te ajunga din urma indiferent de ce faci, astfel incat atunci o sa zici ca nici nu iti pasa de faptul ca acum, in acest moment nu ai acea persoana langa tine.

Crezi ca sa ai o persoana langa tine care sa te iubeasca este totul? Este aur? O sa te confrunti cu o mentalitate, o sa te strezezi, desi nu pare la inceput ca faci asta, o sa trebuiasca sa fii de acord cu anumite conditii, decizii, o sa trebuiasca sa iti schimbi propria mentalitate in anumite situatii pentru a putea trece mai departe, este ca si cand ai fii prinsa de un lucru. Ceea ce vrem noi, ca oameni, nu este si ceea ce ne trebuie. Nu ai intalnit situatii in care voiai un lucru, a trecut timpul si te-ai gandit ca acum nu ai mai vrea acel lucru? Pentru ca ai reflectat mai mult la asta si ai vazut cum sta treaba.

Ai timp, repet, nu te mai stresa cu astfel de lucruri, invata, dezvolta-te, citeste, mananca, nu te mai stresa; cei ce se strezeaza mor de tineri. De la 16 ani pana la 18, 20, 22 o sa ti se schimbe gandurile de nici nu ai idee cum a fost posibil acest lucru, iti zic asta sigur 100%. Fii fericita pe ceea ce ai acum happy

| sylarbc a răspuns:

Salut! Imi dau seama ca iti e foarte greu, in Romania comunitatea lgbt nu e atat de acceptata.Dar pentru a fi acceptat trebuie sa te sa te accepti tu.In primul rand ai un mare avantaj(desi nu realizezi asta)esti fata...comunitatea lesby e mult mai acceptata decat comunitatea gay.In al doilea rand la inceput nu trebuie sa spui ca esti lesby poti sa spui ca esti bisexuala.bisexualele sunt mai "acceptate"de societate(poate pentru ca barbatii cred ca au totusi o sansa iar femeile spera ca te vei da la prietenele lor nu la prietenii lor)si asa "mirosi"terenul in jurul tau sa vezi cine te accepta.Fa-ti un cont de Facebook unde sa nu iti faci publica poza, inscrie-te in comunitatiile lgbt de acolo, si vei cunoaste fete, vei asculta experiente, te vei regasi.Si inca ceva...si ti-o spun din suflet..atata timp cat tu te simti bine in pielea ta si arati la toti cat de misto e sa fi tu, atunci ei nu vor avea nimic impotriva, iar daca e cineva so what? intodeauna cineva va critica.