| Vitaminaz a întrebat:

Ma ajuta cu niste sfaturi? Cunosc o fata de aproape un an si cred ca m-am indragostit de ea. Nu am mai simtit ce simt pentru ea pentru nicio alta fata.Ea cam crede ca schimb fetele ca pe sosete si ca nu pun suflet intr-o relatie. E adevarat.Pana acum cam schimbam iubitele ca pe sosete pentru ca nu reuseam sa ma atasez de niciuna. Acum m-am indragostit pentru prima data de o fata.As face orice pentru ea. Vorbim aproape toata ziua si aproape toata noaptea.De fel eu nu sunt foarte sociabil si nu pot sa vorbesc cu oricine deschis si mult.Insa cu ea mereu gasesc un subiect.O consider cea mai buna prietena. Imi e frica sa ii zic ca m-am indragostit de ea. Daca ea nu simte la fel? Desi cateodata imi da motive sa cred ca simte la fel, iar cateodata nu. Nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac. Daca ii spun si nu simte la fel nu cred ca as mai putea sa vorbesc cu ea de rusine. E o fata minunata. A reusit sa ma schimbe in bine si sunt destul de incapatanat. Doar ea a reusit sa faca asta.
Deci ce credeti ca e bine sa fac? Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Multumesc mult.

3 răspunsuri:
| xrapalexx a răspuns:

Arata-i ca se inseala in privinta ta

| Tirana_Nentori_1918 a răspuns:

Ce zice Byana01... Numai aberatii... Iubita ta stie ca tu schimbi .....etc. daaaaar zii asa : te intalnesti cu ea la o cafea, suc etc. si zii din inima ca tu chiar daca ai schimbat iubitele ca si pe sosete le-ai schimbat pentru ca nu tineai la ele si... zici din inima! si zii inainte de toate ca vreti sa fiti impreuna. daca zice nu zici ce ti-am zis mai sus + de la tine funda?

| Byana01 a răspuns:

Buna, daca ea crede despre tine ca schimbi fetele,, ca pe sosete" atunci povesteste-i de ce le-ai schimbat si dovedeste-i ca nu esti chiar asa rau cum te crede ea.Si eu am crezut multe despre iubitul meu dar mi-a dovedit ca,, ambalajul uneori nu coincide cu marfa" intelegi ce vreau sa spun? Daca ea crede ca nu ai suflet si ca nu poti iubi pe cineva atunci dovedeste-i ca nu e chiar cum te-a perceput ea.