anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma confrunt cu o mare problema. Please, HELP! Acum un an am placut foarte mult un baiat. Pot spune ca eram super innebunita dupa el. Incercam sa vorbesc tot mai des cu el, sa intru macar intr-o relatie de buna prietenie cu el, insa el tot o tinea ba pe una rece, ba pe una calda. Vreau sa spun ca intr-o perioada era foarte prietenos, imi cerea sfaturi, ma cauta des pe mess, iar in alta perioada se purta rece cu mine, parca il plictiseam. La un moment dat, cred ca ii dadusem de inteles ca il plac, iar el mi-a zis ca sunt cam mica pentru el(era cu 3 ani mai mare decat mine). Acest baiat m-a dezamagit de multe ori, insa chiar nu puteam sa-l uit. Era pur si simplu ca un drog. Dupa mult timp, viata mea s-a schimbat: am intalnit un baiat care ma iubeste cu adevarat. Ceea ce nu inteleg este ca, desi nu-l mai plac deloc pe primul baiat, inca ma mai gandesc la el...nu mi-l pot scoate din cap. Pe bune, am o problema?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,zici tu ca nu il placi,insa,oare chiar nu mai simti nimic pentru el? Este o intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui cam des,nu ai o problema,insa, esti la varsta la care astfel de lucruri sunt si vor fi tot mai desehappy. Esti adolescenta, este normal sa te indragostesti, apoi sa uiti, apoi iar sa te indragostesti si tot asa.Insa,eu zic ca daca nu ai mai simtii nimic pentru baiatul respectiv, nu te-ai gandi la el, nici macar atat.Fie inca il iubesti dar nu ti-ai dat seama de acest lucru,fie,undeva,in adancul sufletului,nu esti impacata cu respingerea,cu faptul ca l-ai placut foarte mult insa el nu ti-a raspuns la sentimente,si nu ati putut avea o relatie.Din cate ai spus,mai mult si-a batut joc,sincer,ar fi trebuit sa iti spuna de la inceput daca te place sa nu,nu sa se comporte asa cum a facut-o,azi sa vorbiti,maine sa te respinga etc. Faptul ca acum esti cu alt baiat,este un lucru bun,dar pentru tine,nu stiu daca si pentru actualul tau prieten este. Spun asta fiindca,prietenul tau nu stie ca tu inca te mai gandesti la acel baiat,insa,daca ar stii,sunt sigura ca nu i-ar placea ideea deloc, cum de altfel, daca tu ai fi in locul lui, nici tie nu ti-ar surade acest lucru, si nimanui altcuiva.Incearca sa petreci mai mult timp cu prietenul tau,nu il mai considera pe acel baiat ca fiind cel mai bun,probabil ai simtit pentru el doar o atractie fizica,nu a fost iubire,sa petreci mai mult timp cu prietenul tau este singurul lucru pe care il poti face in incercarea de a nu te mai gandi la celalalt,pana la urma,ar suna ciudat daca te-ai duce la baiatul respectiv si i-ai spune"stii,eu inca te plac,tu ai sentimente pentru mine?"sau"nu mi te pot scoate din minte,ce ma sfatuiesti sa fac?".Ar suna aiurea,si mai ales dupa ce a trecut atata timp,probabil baiatul respectiv acum are prietena,sau mai multe,gandeste-te ca nu te-a meritatwinking.Nu stiu de ce,dar de obicei, asa se intampla, cand iubesti pe cineva, cand tii la cineva foarte mult, sentimentul nu e reciproc.Si inca ceva, nu te mai gandii la acel baiat ca fiind un drog pentru tine, nu faci altceva decat sa te minti singura, sa il consideri cel mai tare baiat, probabil de aceea inca te mai gandesti la e.Incearca sa ii vezi si defectele, nu doar"calitatile". Sper ca te-am ajutat!happy

0 răspunsuri: