Te-ai gandit sa scrii povesti? ) lol, vorbesc serios, zici ca citeam o carte despre adolescenti, atata drama :o. Nu te mai panica ca *ignora cacofonia, pls* sampania, ca sare capacu' ) cine se intoarce in potriva ta, nu-ti e prieten, devino mai nepasatoare, eu asa sunt, pur si simplu nu-mi pasa daca e cineva in potriva mea, si in plus, nu are nimeni curaj sa stea fata in fata cu mine si sa spuna tot ce vorbeste cu altu' despre mine.
Ar trebui să asculți toate variantele poveștii întâi. O simplă părere nu cred că poate întoarce împotriva voastră pe toată lumea, oricum cine vă este aproape va rămane acolo.
Daca trecem peste toata povestea asta... oare te-ai gandit ce o deranjeaza atat de mult? Am inteles...e o persoana cam dificila, schimba subiectul cand incerci sa vorbesti cu ea, dar daca face asta tu ar trebui sa insisti si sa ii spui sa nu mai schimbe subiectul.Sa dea cartile pe fata. Daca tine la tine nu ti-ar spune secretele altcuiva, dar daca stii ca cineva nu isi poate tine gura ar fi bine sa nu mai spui secretele decat celor de incredere.