| anonim96 a întrebat:

Hey TPU:*:*Ma puteti ajuta sh pe mine? Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac de 2 luni sunt cu un baiat cu care am mai fost comb cu el nu este prima data, ne-am inteles ff bine la inceput acum nu stiu ce are ii zic ca il iubesc el nu-mi zice nimic imi zice pa, dupa aia il intreb tie nu-ti mai pasa de nimic el mi-a raspuns ca ba da ii pasa ii zic atunci de ce vorbesti asa cu mine cu indiferenta zice ca si ce imi da niste raspunsuri parca nu il mai intereseaza de nimic ma doare pentru ca il iubesc chiar tin la el de vreo 2 zile o pr de-a mea a inceput sa vb cu el pe mess ii lasa comm-uri mai dragastoase pe hi5 etc nu stiu simt ca e ceva dar nu stiu ce. Ce sa fac sa ma despart de el nu stiu ce sa fac ajutati-ma va roghappyva multumesc TPU:*Mentionez ca de la o vreme nu mai vrea sa ne intalnimsad

4 răspunsuri:
| Dariana a răspuns:

Am trecut si eu prin din astea, crede.am ca a doua oara mai mult el o face la vrajeala. Cel mai bun sfat al meu e sa te desparti repede de el sa nu faca el primul asta si sa te faca sa suferi si mai mult. I.ati inima in dinti si spune. i ca nu vrei sa mai fiti impreuna din cauza comportamentului lui.happyDar fa. o acum pentru ca dupa aia o sa regreti, si ceea care a inceput sa se inteleaga bine cu el nu se poate numi prietena, este falsax(Sper sa iesi cu bine din asta!:*

| Heartbeat_9739 a răspuns:

Fratee. el e indiferent.incearca sal' faci sa simta si el ce simti tuu in momentele astea. pune un baiat sa-ti lase comm'uri mai dragastoase.si vorbeste cu el.incearca sa'l dai la o parte pentru un timp.Stii ca baietilor nu le plac ca fetele sa se tina dupa ei.incearca sa nu-l sufoci.si sa vezi cum vine el la tine.Parerea mea.la mine a mers.:*

| WeLLy a răspuns:

Salut nsutiu ce pot sati zic. daca e chiar asa de indiferent pai cred ca chiar nu te iubeste. skuzama. sad dar iti zic ce cred. petru ca daca tear iubi siar da interesaul si ar vorbi cu tine mai frumos. poate ca chiar ar trebui sa te desparti de el. o sa gasesti mai bun care te merita si care o sa te faca fericita happy trebuie doar sa astepti...

cred ca te-am ajutat cit de putin... succesewinking

| doriiy a răspuns:

Trateaza`l cu indiferenta. indiferenta distruge suflete. iar dupa ce n`o sa mai fiti impreuna fa`l sa-i para rau c te-a pierdut. si sa-i dai cu flit daca incearca ceva. gg. xD