Buna Ancuu`!
Pai da aceeasi problema o am si eu, defat el ma place oricum si se poarta la fel si in preajma unor prieteni[alaturi de mine] si cand suntem singuri.
amandoi suntem timizi. dar din cate am observat ma place...
ca si in cazul tau, noi de cunoastem de mici, am fost ca niste frati, tineam la el ca la un adevarat frate, pana cand am mai crescut si sentimentele mele s`au dezvoltat, mi-am dat seama ca il plac, mi`e rusine sa-i spun.
Nu stiu ce sa zic.
Poate ca te place, de-obicei baietii asa sunt in fata prietenilor vor sa para smecheri si se poarta mai altfel cu tine, dar daca zici ca atunci cand sunteti doar voi doi se poarta frumos cu tine poate ca te place , desi nu prea cred... daca te-ar fi placut nu ar fi zis ca e treaba ta daca il placi sau nu , ori tine la tine ca la o prietena, ori te place si ii e frica de parerea prietenilor lui
asa zic si euu, nu-i spune in fata, mai bine ramaneti doar prieteni si o sa vedeti voi ce urmeaza
Bun, deci , in primul rand tu nu ai banuit nimic in acest timp? Adica tu nu te gandesti ca el te-a intrebat daca it place de el, nu ca i-a spus altcineva.
Poate te place, poate nu. Noi de unde sa stim?
Daca nu vrei sa-l intrebi, treaba ta!
Si daca tot e asa de bun prieten cu tine, nu va veti strica prietenia din pricina unei intrebari.
Sper sa tii cont de sfaturile mele.
Baftaa multaa.
EuSiAtat
Pf pai daca i`ai spune ca il placi poate va rade de tine cred dar nu stiu incearca sa ii atragi atentia si timpu va decide.Succes!
croissant întreabă: