| deadcompass a întrebat:

Hey TPU! happyma tot intreb aud fel si fel de pareri legate de sexul oral. Imi puteti spune si mie daca o fata de exemplu ii face sex oral unui baiat neprotejat si acesta ejaculeaza fata poate ramane insarcinata? thinking am o mare dilema.

Răspuns Câştigător
| andre3ea_1248 a răspuns:

Hai totusi sa fim realisti.nu are cum sa se intample asa ceva. din cate stiu eu poti ramane insarcinata doar prin sex normal(adica stii tu la ce ma refer)nici oral si nici anal. sper ca ai inteleswinking

5 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai sexul oral se face prin vorbe laughinglaughinglaughing si ce legatura are daca ala isi da drumu fata dc sa ramana insarcinata? doar este sex oral adica prin vorbe nu prin faptelaughinglaughinglaughing

| Eva a răspuns:

Hm, nu stiu ce parere ar avea Boris Becker despre asta... el a patit-owinking

| Anastasiaa a răspuns:

Nu, deoarece chestia aia (stiu cum ii zice da` mi-e scarba big grin ) trebuie sa ajunga la ovul, ovare, alea alea, nu la stomac big grin.

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

rolling on the floor cum sa ramai insarcinata in gura?rolling on the floorrolling on the flooroh go on las-o incolo de trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biank! sexul oral nu e prin vorbe! dar asa cum spune fata cu gurabig grin. iar sexul anal este acela in care se folosesc diferite obiecte ca ex: samatac etc.IMPOSIBIL SA RAMANA INSARCINATAbig grin