| dani97 a întrebat:

mai avem 4 saptamami (deci cam 20 zile de scoala) pana la vacanta...credeti ca o sa treaca repede timpul, ca NU MAI REZIST!? sad

5 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

In sfarsit gasesc pe cineva care spune asta, si esti nascut si in 97 ca mine laughing) Nici eu nu mai rezit deloc, vreau sa termin cat mai repede. M-am saturat sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7. Anul asta am dus peste 10 scutiri doar ca sa scap de ore. Azi am fost la prima ora si dupa am plecat ca nu mai aveam chef. O sa treaca greu, dar dupa o sa iti dai seama ca au trecut zilele repede. In ultimele saptamani sper sa nu mai facem scoala, sa ne lase acasa profesorii dupa ce ne-au incheiat mediile.

Răspuns utilizator avertizat
| buburuza2007 a răspuns:

Calmeaza-te copile, cand o sa vina vacanta dupa 1 luna te vei plictisi si vei vrea la scoala, ai rezistat atat numai rezisti 1 luna

| soricelulRulz a răspuns:

Eu zic sa nu te plangi, bucura-te ca tu n-ai de dat examene (ca mine) o sa traca repede. cand nu mai ai nevoie de note poti sa nu te mai duci

| simomih a răspuns:

Depinde de ce faci in acest timp.Incearca sa si inveti dar sa iti acorzi si timp de relaxare.Fa ceea ce iti place:iesi cu prietenii, uita-te la un film, bea un suc..va trece repede, vei vedea.