Ehhh. chiar nu știu. Eu zic că te iubește, dar probabil că ii este rușine să vorbească cu tine, deoarece probabil, a trecut mult timp de când a plecat, iar ea își imaginează poate că tu ești supărată pe ea din cauza plecării.
Eu zic că, cel mai bine e să aștepți până vine în țară, iar când vine, să ai cu ea o discuție mamă-fică și să vezi, poate că și ea are ceva pe suflet, și de aceea se comporta urât cu tine.
Merită să încerci să vorbești cu ea, deoarece este mama ta.
Rusine nu cred ca ii este pentru ca nu e o fire rusinoasa. eu o mai cer la telefon ii zic ca mi-e dor de ea ca sunt cuminte ii vb cat de frumos pot fiindca sunt maricica adica am 14 ani nu cred ca as putea sa ma supar doar ca a plecat in alta tara. dar cu tata vorbeste ii spune ca il iubeste ca ii edor de el dar cand am intrebat si de mine nu? a zis da si de tine
Eu zic sa vb cu parintii tai si sa le explici ce simti.Fiind o familie ar trebui sa incercati sa gasiti o solutie si sa iti ofere dragostea parinteasca de care ai atata nevoie.Iti doresc sa iti rezolvi pb si sa fii fericita.
Ce sa faci tu? sa iti accepti parintii
Este greu, foarte greu.dar uita-te si tu!
Astia sunt parinti? halal
Intr-o familie trebuie sa existe comunicare si armonie dar la tine.te cam ignora.
eu as zice sa vorbesti cu mama ta, si fara pic de rusine sa-i spui in fata!
Intreab-o de ce face asta? si mai se intreaba babele la banca: vaiii, baiatul meu nu mai vine pe la mine m-a uitat..pai uite motivele!
este foarte greu.te poti confrunta si cu depresii daca te consumi prea mult
Lol ma intristat mult povestea ta nu stiu ce sa faci incearca sa vorbesti cu ei ia atitudine n-o sa rezolvi nimic asa si ai grija te-am pupat si bft