Stiu ca tu stii ca eu te iubesc. Dar de fiecare data simt nevoia sa iti amintesc. Desi Desi sunt constienta ca nu s-au inventat inca acele cuvinte care sa exprime tot ceea ce eu simt. Sunt doar niste banalitati. Dar atunci cand le auzi gandeste-te ca eu ti le spun din suflet. Te iubesc! Suna asa de frumos. Si totusi nu expima suficient. Poate am sa te sarut Poate am sa te mangai Poate am sa te ating Si totusi nu va fi suficient ca sa iti arat ca pana la sfarsitul vietii mele voi fi langa tine, femeia ta.
Esti pentru mine soarele de pe cer ce ma pezeste mereu de furtuna, din pacate acum ploua, dar stiu ca dupa ploaie rasare iar soarele pe cer si iar te pot privy.M-ai incalzit cu razele tale de soare fierbinty si cu ochy tai nevinovaty care emit caldura yubiry.As vrea sa te ating,sa te privesc mai mult, sa te sarut si sa fim suflete pereche.Dar nu stiu daca se poate caci esti ca un soare si nu pot sa te ating deoarece esti pe cer, nu te pot privy deoarece o sa orbesc de frumusetea ta nu te pot saruta deoarece o sa imi ard buzele pentru ca buzele tale sunt foarte fierbinty, sa fim suflete pereche putem fi doar trebuie sa imi trimiti un semn sau o raza de soare sa imi spuna. Sa fim suflete pereche as vrea, si cat tin eu la tine as vrea sa ti si tu.M-am indragostit de tine de cand ti -am vazut ochy tai suavi si privirea gingasa.Sa nu ma faci dragoste sa mor de dorul tau si nici sa nu iubesti pe alta in locul meu.In tine vreau sa am incredere sa nu ma faci sa sufar din dragoste.Eu te yubesc si vreau sa sty ca nu pot tray fara tine.Te yubesc ca si cum ar fi ultima zi de yubire.Te yubesc puiutzul meu!