| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

maine incep prima zi de liceu.Si sunt cam emotionat.Chestia e ca sunt cam timid cand cunosc persoane noi.Mai ales cand nu stiu ce sa vorbesc cu ele.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MariaMrr a răspuns:

Stai putin si analizezi toate persoanele si te imprietenesti cu cea mai timida, usor usor o sa-ti faci mai multi prieteni. Si eu sunt ca tine, eu am schimbat scoala si nu cunosc pe nimeni aici, aceeasi intrebare am pus-o si eu si am primit niste raspunsuri foarte bune, si chiar o sa tin cont de ele. Capul sus. :*

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru MariaMrr):

Asa e! Mi-am facut griji degeaba!

| MariaMrr a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Ma bucur :* Si eu mi-am facut griji degeaba. As putea spune ca m-am indragostit de aceasta clasa, toti sunt de treaba si la fiecare ora radem laughing Bafta in continuare happy

6 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Vezi cu cine crezi ca ai putea sa te intelegi mai bine si apoi poti intra in vorba cu ele. Fii natural. Majoritatea vor fi emotionati, asa ca gandeste-te ca nu esti singurul. Daca nu vei intra tu in vorba cu ei, probabil va intra cineva in vorba cu tine.

| Danysan a răspuns:

Fi vesel -Dragut. Poarta-te frumos si Fi prietenos.A si Imbracate bine -Prima Impresie Conteaza :-p!

| Sylvye a răspuns:

Buna! Si eu am avut problema asta. Chiar daca nu vei spune prea multe la inceput, stai dupa acele persone si incearca sa te imprietenesti cu ele una cate una. Chiar daca ti se va parea ciudat sa stai in jurul lor, e mai bine sa te apropii de ei in prumul an, caci apoi e si mai greu.

| EllaCikka a răspuns:

Pai. Eu sunt la fel timida si chesti d`astea. Pai cum cunosc alte persoane? intru in vorba cu ele happy le zic buna ce faceti? si asa incepem happy Bafta :* ^^