anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine seara am un majorat si era imposibil sa nu-mi apara ceva pe fata.Culmea...acum cateva zile mi-au iesit 4 cosuri mari, rosii in frunte.Doua zile m-am chinuit sa ii fac sa dispara fara sa ii strang si nici un rezultat.Aseara am cedat psihiclaughing si am scos tot din ei.Surpriza...pana dimineata au dat inapoi insa acum sunt foarte rosii.As vrea sa mai dispara roseata pentru ca nu voi reusi sa ii acopar cu machiaj.Stiu ca exista un amestec care ajuta la disparitia rosetii.Va rog din suflet sa-mi dati si mie idei ca nu mai pooot. sad

Răspuns Câştigător
| MTSimo a răspuns:

1. Foloseste o masca exfolianta
2. Suc de citrice
3. Bicarbonat de sodiu ( Bicarbonatul de sodiu este un produs gasit in orice bucatarie. Rolul acestuia in cosmetica este de a exfolia tenul, inlaturand celulele moarte fara a deteriora celelalte straturi ale pielii. Un alt rol al bicarbonatului de sodiu este de a ucide bacteriile aflate in zona fetei, prevenind astfel inflamarea porilor si aparitia cosurilor )
Sau daca nu ai la indemana aceste lucruri poate ai crema de galbenele si lasi acolo si peste noapte, iar daca ai un fond de ten vei putea acoperi semnele. Mult succes si distractie placuta! Funda?

0 răspunsuri: