| MSDY a întrebat:

Maine va trebui sa ma duc la prima mea ora de pregatire la mate.Si sunt foarte speriata. Doamna accea am auzit ca este foarte de treaba ca a mai facut pregatire cu niste verisori de ai mei.Chestia e ca acea doamna m-a rugat sa-i aduc caietul de vacanta, iar eu nu am facut aproape nimic din el.Sunt varza la mate..Si mi-e rusine sa ma duc asa cu el..Chiar nu stiu ce o sa zica si ce impresie o sa aiba despre mine.Si vreau sa imi dati un sfat. Cum a fost la voi prima zi de pregatire? Si cam ce ati facut atunci in prima zi?

2 răspunsuri:
| Printesa10TM a răspuns:

Mergi la ea, cu caietul si ii spui ca nu ai stiut sa faci.

| AlinWoW a răspuns:

Poti sa te duci asa chiar daca nu ai facut. Dansa va aprecia acest lucru, bineinteles cu scuzele de rigoare, si poti sa ii zici cam ce nu sti sa faci. Si ii zici sa te ajute cu bazele pentru nivelul tau din nou. Ea nu se va supara atata timp cat vede ca tu chiar iti dai silinta. Majoritatea sunt foarte de treaba dar daca vorbesti frumos si o pui sa iti explice unde nu sti sau nu intelegi nu vor fi probleme deloc, ba chiar mai mult isi va aloca mai mult timp pentru aprofundarea ta. Sper ca am fost de ajutor. Funda?