| anonima7283738 a întrebat:

Hey,tpu.Mama trebuie să se ducă la spital în octombrie,are pietre la rinichi,face operația cu laser din câte am înțeles.Eu îmi fac mari griji pentru ea, credeți ca asta cu laser e ușoară?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este operatie cu laser, ci o procedura cu ultrasunete, care ii sparge pietrele si le va elimina.
Este simpla, usoara si neriscanta!
Sanatate multa!

| anonima7283738 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos ❤️

| dullcat a răspuns:

Buna.Stiu ca doare sa iti vezi parintii cum sunt doborati de diverse afectiuni de sanatate, mai ales daca in copilarie ai crescut cu imaginea lor de supereroi invincibili.Dar daca te ingrijorezi nu rezolvi nimic, ba chiar nu este ok, poti ajunge la stres, care e novic pentru sanatatea ta.
Cauta sa te mentii pozitiv/a si sa iti vezi de ale tale, sa ii arati mamei ca te descurci, inveti bine si alte cele care o bucura.Doar asa o poti ajuta, eventual prin casa incearca sa faci si tu ce poti, intreab-o daca are nevoie de ajutorul tau la diverse treburi etc.Linisteste-te, multi adulti trec prin aceasta operatie cu bine.

| anonima7283738 explică (pentru dullcat):

Mereu sunt stresată, nu știu ce să fac.

| dullcat a răspuns (pentru anonima7283738):

Tu nu trebuie sa faci nimic in afara de a-ti vedea de propriile prioritati.Nu-i ca si cum o operezi tu pe mama ta, deci incearca sa reduci din stres.Parintii oricum nu vor trai vesnic.

| anonima7283738 explică (pentru dullcat):

Având în vedere ca o am doar pe mama, fiind și mică (13 ani) e normal să îmi fac griji

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa nu iti faci griji!
Tata(87 de ani)s-a operat recent si pentru pietre la rinichi.
E adevatat ca si eu am avut emotii atunci, dar totul a fost bine.
Recuperarea e usoara, dar va trebui sa o menajezi o perioada.

| anonima7283738 explică (pentru Fatamuntilor):

Încerc să nu mă îngrijorez, dar va pleca din oraș la alt spital crying

| Hyperion7 a răspuns:

Nimic nu e ușor în viața asta, însă stai liniștită, o sa fie bine!

| sammie a răspuns:

Dacă doctorul spune că trebuie să-și facă cu laser atunci înseamnă că așa se va face mai bine.
Nu se va intampla nimic rau, incearca sa gandesti pozitiv, cat de bine se va simti mama ta dupa ce ii va face operatia. Insanatosire rapida ii doresc!

| anonima7283738 explică (pentru sammie):

Mulțumesc frumos❤️

| Altinbek a răspuns:

Da, se va face bine.