| CatelusiiSarPeSaltele a întrebat:

mda, nu credeam ca o sa am vreodata vreo problema de genu asta da uite ca am.Pai sa incepem in toamna asta am inceput sa vorbesc cu un baiat de la tara pe facebook si toooooottt ma intreba daca vreau sa fiu cu el de nu stiu cate ori! Si incepeam cu te rog sa nu te superi da nu vreau etc. si tot ma ameninta ca vine la mine acasa, ca vine la mine acasa.Si o prietena de acolo de la tara o spus sa ii spun sa vina ca nu vine, ca nu are curaj si intr-un final o venit! Si eu nu am iesitlaughing.Si o inceput sa ma injure la pozele de pe facebook si m-am suparat pe el si l-am scos de la prieteni.Si saptamana asta eu cu prietena mea am iesit pe ulita si o iesit pe geam si tot zicea dai in ea, da! ca eu cu prietena mea dadeam cu bulgari una in alta.In fine...ma bucur ca nu o iesit afara din casa! Deci urmeaza intrebarea.Ce sa ii fac sa ma uite? Sau si sa ma urasca ii bine, dar sa ma lase odata in pace!

Răspuns Câştigător
| oOSaritaOo a răspuns:

Vorbeşte cu el frumos, explică-i că tu nu ai nimic cu el. Roagă-l să te lase în pace. Dacă nu merge asta, vorbeşte cu părinţii tăi, nu sunt degeaba părinţii tăi. De ce să-ţi chinui tu viaţa cu tâmpitu' ăla când poţi scăpa de el?

2 răspunsuri:
| Madalina_Mady_1997_LXiL a răspuns:

Singura solutie este sa il ignori.

| prizeFTW a răspuns:

"tei una-n gura! Glumeam oh go on Spune-le parintilor de problema asta. Stiu nici eu nu ii suport dar in unele momente ei sunt singurii care ne pot sprijini emotional si fizic. :] Poti depunde si plangere la politie smug Sau cand il vezi la geam tragei un bulgare in nas!