Pai cred ca ar trebui sa ii spui sa te lase in pace...sau daca nu tace si vorbeste in continuu pur si simplu ignoro
Eu gasesc revelionul mai amuzant cu prieteni decat cu familia, este o alta atmosfera.asa ca nu ezita sa iti faci revelionul cu prieteni. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pai ori ii spui "verde-n fata": BA! femeie, ce tot ai cu mine daca imi place sa stau cu familia? ca ma bucur si eu de copilarie cat mai pot... (mai modifica/completeaza u cuceva)
ori...
nu ii spui nimica
Hey pai sincer vecina mea de la 1(eu stau la 2) tot vine si ma freaca la creieri:o, LA UN MOMENDAT i-am spus :lasa-ma doamna in pace.care naiba ti treaba? ma rog asta a fost varianta pe care am ales-o eu... dar tinaand cont ca te tot compara si din astea ai putea sa i spui uneo persoane din familia ta sau sa mergi la ea cand mai vie si sa i spui ca daca tie iti place sa stai cu familia asta nu e treaba ei si sa te lase in pace si sa nu te mai compare cu fiica ei care este mai mare si majora si tu inca nu si daca e pana acolo ea nu face parte din familia voastrasugestie:ai putea sa mai adugi tu ceva daca e nevoie sau sa o spui cu mai multa blandete.cum vrei tu! fundita?
Ce-a mai simpla metoda ignoro sau fai si tu la fel rasplatesteo cu aceiasi moneda. pai revelionul il petreci cu cine vrei tu nu cu cine vrea vecina.pana ce o sa te casatoresti ai tot timpul din lume sa-ti petreci revelionul cu prietenii sau cu familia cand esti casatorita o sa fii nevoita sa perteci revelionul cu sotul poate socrii si parintii depinde daca vei locui cu parinti/socri in casa.pa
Buna am 15 ani si tot cu familia fac revelionul nu e mare chestie si la mine ca si la tine prietenii mei sunt plecati din oras.Deci spune-i vecinei sa nu te mai compare cu fiisa pentru ca nu esti ea
si fiecare om are anumite preferinte si opinii.(cunosc si eu acest gen de om dar mie sincer nu-mi pasa si chiar imi place sa petrec revelionul cu familia )