| ŁοłłϊÞοÞ a întrebat:

happy
Mi s-a dat o tema despre protectia apelor si nu am nici o idee momentan, iar lucrarea imi trebuie maine. Nu spun sa imi faceti tema, Doamne fereste, dar am nevoie de niste >sugestii Plss kiss Dau fundita!

Răspuns Câştigător
| cristi102 a răspuns:

# interzicerea depozitarii la intamplare a deseurilor de orice fel, care ar putea polua apa;
# interzicerea spalarii autoturismelor si covoarelor cu detergenti in apele raurilor, deoarece acesti detergenti pot ucide fauna acvatica;
# organizarea corecta a sistemelor de canalizare si a instalatiilor locale;
# construirea de statii de epurare a apei uzate;
# construirea de statii sau sisteme de epurare specifice pentru apele reziduale ale intreprinderilor industriale;
# inzestrarea cu sisteme de retinere si colectare a substantelor radioactive din apele reziduale ale unitatilor unde se produc sau se utilizeaza astfel de substante;
# controlul depozitarii deseurilor solide, astfel incat substantele nocive sa nu se infiltreze in panza freatica. ASA PROTEJEZI APELE

2 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Pai apa e cuv viata pur, pamantul si tot ce se afla pe el e dependent de apa, iar noi ne omoram, imbolnavim sangele pamantului(apa) :d scuze dar nu pot mai mult de acum ca e cam tarziu si trebuie sa am mintea limpede

| fyfy3 a răspuns:

Pamant fara apra=pamant fara viata