SalutUite eu sunt băiat și am avut cazuri de genul ăsta pe la școală. Dacă e adolescent a fi șmecher și a te da mare este unul dintre lucrurile cele mai importante pentru majoritatea băieților la școală. Nespunând nimic despre băiatul cu pricina pot presupune că este tipul care ține destul de mult la reputația pe care o are printre colegi. Akuma analizând situația dacă tipul te minte când îți spune ce îți spune atunci e pur și simplu nesimțit. Dacă în schimb vorbește serios atunci te place, și când un băiat te place cam vrea o relație numai că băieții au o problemă în general:decât să își exprime emoțiile mai bine îi torturezi, fără exagerare. Akuma eu sunt logodit și îți spun sincer că Georgiana e un detector de minciuni. Am presupus tot timpul că fetele au un al șaselea simț pentru așa ceva. Sfatul meu care funcționează pentru că l-am testat de mai multe ori este să: nu bagi în seamă colegii ce zic și ce nu zic și apoi să îți faci curaj să-l întrebi despre acest aspect. Dacă te place sau ceva de genul ăsta. Ideea este ca să o faci într-un moment în care nu se așteaptă și atunci când sunteți singuri. Dar nu te uita atât la cuvinte, cât la reacția pe care o are. Dacă se blochează și e mult ăăăă atunci te place la sigur. Dacă are o reacție impulsivă înseamnă cam același lucru. Nu te place dacă îți răspunde calm și uitându-se în ochii tăi. Dacă neagă acest lucru și nu se uită în ochii tăi iar te place. Acuma nu îl întreba în public pentru că sunt șanse mari să te ia în râs datorită reputației sale prețioase. Sper din suflet să te ajute și oricum ar sta situația ai avut curaj să postezi acest lucru și te sfătuiesc să nu mai pui la inimă răutățile celor din jur pentru că nu e nimic personal, o reputație falsă e tot ce are un bărbat o zi frumoasă
Te iubeste,dar totusi este genul de baiat mistocar.(Mie sincer,nu-mi plac genul asta de baieti-dar aici e vorba despre tine,deci sa revenim)Poate ca intr-adevar ce place,tine la tine,dar prieteni lui au o influenta rea asupra lui,astfel incepe sa se de-a la tine,atingandu-te,si cum ai spus si tu scotand pe gura fel de fel de prostii,si cu parere de rau, toate aceste intamlari te fac pe tine sa apari o fata usoara(cred ca stii ce inseamna), ceilalti criticadu-te.Eu nu vreau sa te complexez,dar asta este adevarul,cunosc multe cazuri asemanatoare tie,toate aceste fete fiind considerate proaste si scuze,curve, chiar daca este o mare aberatie, si tu esti cu totul diferita...cu parere de rau trebuie ori tu sa renunti la simpati pentru el,ori el sa renunte la prietenii lui mistocari,e o decizie grea dar am incredere ca te vei descurca.
Sper ca ti-am fost de ajutor, chiar daca eu nu prea cred asta, si sper ca nu te-am plictisit.
App:nu te lasa complexata sau afectata de ceea ce ti-am spus eu.
Have a nice day!
Eu un fel de MACHO. Vrea sa se dea mare in fata prietenilor sai,dar el te place.Te place atat de mult incat vrea sa se dea mare si sa-i faca pe ceilalti gelosi ca ei n-au gasit perechea potrivita.Dar fii atenta ce-ti zic:poate el nu te place, poate aintrat intr-un pariu cu baietii ca sa te cucereasca. Odata am vazut un film asemanator, era o scoala numai de fete si au venit in vizita niste baieti.Iar un baiat s-a apropiat de o fata numai ca pana la urma sa o pacaleasca si sa-i deschida sutienul numai pentru a-i face o poza la bust.Fii atenta si ia in calcul orice posibilitate. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Chiar imi sunt de ajutor raspunsurile si nu ma asteptam sa fie atat de dezvoltate si incurajatoare. Imi va fi greu sa aleg un raspuns castigator si chiar va multumesc:*
Cat despre faza cu recunoscutul: ramasesem acum cateva saptamani in clasa cu el si cu cativa colegi si acei colegi tot insistau(recunoaste ca iti place de!), la care el indignat: "Si care e problema daca ma place? Si mie imi place de ea!"
Nu stiu daca a fost minciuna dar sa vedeti cum ii straluceau ochii atunci cand a spus-oEi.acum o dau in laturi.
Si nu stiu, mana pe fund sau in alta parte le-o mai pune si altor fete, dar cu mine e altfel, il simt altfel. Colegele imi spun: "Pai daca imi facea mie asta il calcam in picioare." Oricat as incerca sa ma opun cand ma tine in brate parca ma domina, nu pot sa reactionez, m-as simti prost sa dau in el(plus ca nu sunt o fire violenta, nativ in balanta, ce mai? ).
Fetele spun: loveste-l!
Eu nu pot!
What can I do?
Ceva asemanator se intampla si cu mine, un coleg de clasa face aceleasi lucruri si cu mine...multi colegi din clasa zic ca lui ii place de mine
Geo2969686 întreabă: