| Kary_5797 a întrebat:

n-am sa inteleg niciodata...DE CE baietii prefera fetele care arata bine, DESI te vorbesc de rau pe la spate, se poarta urat, etc. DE CE nu sunt baietii interesati de fetele cuminti, inteligente(vorbind de fete de 14-15 ani), care te ajuta atunci cand ai nevoie si sunt de gasca.DE CE sunt interesati de fetele de bani gata, care poarta tot ce-i de firma? DE CE?straight facestraight facestraight face Astept parerile voastre!

4 răspunsuri:
| Georgi2011 a răspuns:

Pentru ca li se pare ca sunt mai interesante, conteaza si aspectul unei persoane dar si caracterul si daca ai ce vorbii cu ea. Fete fitoase sunt mai "cautate"decat cele cu cap din cauza aspectului lor!

| peru a răspuns:

DE CE genearealizezi?! nu ai dat tu peste acel baiat care sa nu tina cont de toale, de bani, de fite. fata mea laughing. astea trec cum trece copilaria. nu au importanta, adica. pentru mine. nu au. adevarat. sunt ca.caciosi cu fite care vor roti cu fundite daca ma'ntelegi. tu doar asteapta, cunoaste, dezvaluie-te.

| XxFlorin22xX a răspuns:

Nu toti sunt asa.Cine se aseamana se aduna.De exemplu mie nu-mi plac deloc fetele astea fitoase.Prefer o fata inteligenta si frumoasa.Nu sunt multi asa ca mine.....gasesti rar baieti deastia si nu ma laud laughing

| silentthing a răspuns:

Pai baieti sunt interesati de ce nu pot avea. Fetele de genurile mentionate de tine sunt inabordabile, deci greu de dorit. Fete cuminti de lasa prada usor, deci baietii de plictisesc. Dar uneori baieti sunt atrasi si de fete cuminti, dar care arata totusi cat de cat ingrijit. Adica parul aranjat, putin rimel, creion de ochi nu strica si hainele mereu frumos asortate. Eu am 14 ani si sunt,, fata cuminte,,. Adica nu imi place sa barfesc, nu sunt de bani gata bla bla bla. Dar totusi baietii stau in jurul meu pentru ca nu le permit sa ajunga la mine. Imi pasa cum arat, desi nu exagerez. Ce-ai spune sa ai incredere in tinekiss? O sa gasesti un baiat bun odata si odata. Daca mai vrei sa mai vorbim spune-mi blushing. Te ajut cu cea mai mare placere.