| NoNameexd a întrebat:

Hey,TPU. Nici nu știu cum să încep, sunt cu moralul la pământ, și am nevoie de ajutor. Sunt cu un tip de 3 săptămâni,nu e mult,știu,dar pe la început îmi trimitea mereu mesaje,mă suna mereu,se interesa mereu de mine,venea mereu să ne vedem.Dar de la un timp, nuștiu ce are, cel puțin de 2 zile,se comportă tare urât cu mine,dacă mă supăr,nu-i pasă,vorbește și cu alte fete, și spune că de fapt nu face nimic.Și l-am întrebat ce are, și spune că alte întrebări n-am? Că de ce-i pun aceeași întrebare de 100 de ori,chiar în seara asta,vorbeam despre asta. L-am întrebat "Vrei să ne despărțim?" și el a zis " Nu,ce tu vrei?" și am zis "Nu,dar văd că nu te mai interesează deloc" Și a zis el "Și nici nu o să mă mai intereseze deocamdată". L-am întrebat ce i-am făcut și a zis că nimic.Și i-am zis apoi "te las că văd că nu ai chef de mine,probabil de aia îmi vorbești așa " și face el "Bine", apoi i-am zis "bine mă te las, pa" și a zis " ceau" și atât. a mai stat puțin și a ieșit.Acum mă gândeam să-l sun să-l întreb ce a fost cu conversația asta,dar mi-e așa să calc pe orgoliu și mi-e că pic de proastă.Vă rog, da-ți-mi un sfat, chiar nu știu ce să fac și ce să zic..Mulțumesc Anticipat!

2 răspunsuri:
| 010101012 a răspuns:

Pai daca pe el il doare in cot de tine, atunci si pe tine sa te doara la fel.Fi nepasatoare si nu arata disperare in fata lui, altfel te va crede o obsedata. Evita-l ceva timp si ai sa vezi ca va veni el singur inapoi.Si daca nu va veni atunci gaseste-ti alt prieten si uita-l pe dobitoc

| Cos13 a răspuns:

Mai vorbeste cu el, mai da-te la el ca adolescentii mai au faze din astea. De ex.:eu am avut o zi cand o fata se dadea toata ziua la mine si alta cand nici nu m-a bagat in seama. Fa ce face un cuplu vorbeste cu el, dar lasa-l si liber la prietenie ca poate se simte restrans. Sunt si eu baiat si stiu bine.