Depinde pentru cine merita traita sa stii ca nu fiecare persoana are parte de o paine calda in casa sau un suflet pereche si de aceea ajung la sinucidere sau comit o nebunie, cand ai sa dai de necazuri sa vezi ca si tu la fel vei zice acum esti mica inca.
Chestia e ca cei care spun "vreau sa mor" nu au ceeasi situatie materiala ca tine. Daca tu ai detoate logic ca nu ii intelegi
Sa stii ca merita cu adevarat traita din plin. Cred ca eram genul persoanelor pe care le-ai descris tu acum cateva saptamani, ca viata e plictisitoare si nu ai ce face pe aceasta lume, dar dupa ce am vazut ca moartea ne pandeste la tot pasul mi-am schimbat parerea. Putem muri in orice clipa, mama unui prieten de al meu a murit dintr-o data acum o saptamana fara a da semne inainte, a cazut pur si simplu pe strada, iar ieri chiar si 4 prietene de ale mele au fost lovite de o masina si sunt in stare grava la spital. Ma gandesc doar ca eu am trecut cu cateva minute pe acolo inaintea accidentului. Dupa toate astea am stat si m-am gandit de ce viata e atat de cruda si rea? Dar asa cum se zice, viata nu e decat o fuga spre moartea, dar fugind, ne intreptam chiar spre ea.
Asa ca trebuie sa traim in plin fiecare zi, fara urme de regrete! Si sunt convinsa de asta mai mult decat am fost vreodata.
Asa este! Nu trebuie sa iti controleze altii viata.In general nu e bine sa asculti de sfaturile altora, pentru ca s'ar putea sa te duca pe calea gresita. Profita si distreaza'te cat mai mult [ dar asta nu inseamna sa abandonezi scoala] pentru ca viata este prea scurta ca sa le faci pe toate
Uneori cadem intr-o pasa proasta si atunci uitam de parinti, de cei ce ne iubesc si vrem sa ne luam viata. Nu, eu nu fac asta. Si eu imi traiesc viata chiar si cu suparari dar nu sa imi tai venele. Emo e doar un moft. Ma rog la Dumnezeu sa scap de aceste suparari si chiar asa se intampla. Mama mea este plecata in Spania si daca imi luam viata cine stie ce mai patea si ea acolo! Daca plangeam in fiecare zi, nu rezistam din februarie pana in mai.