Bună
Ti-am citit toata povestea.
Uite, spune-i asa la tatal tau:
Tu:Tata nu crezi ca exagerezi? Sunt doar o fata de 16 ani nu una de 30 de ani, trebuie sa intelegi ca trebuie sa invat si la scoala, mai am nevoie de timp liber si eu ca toate fetele, daca nu vrei sa intelegi eu plec cu sora'mea si nu-mi mai pasa de vorbele tale, bine ca maicamea sta toata ziua si freaca menta, auzi stii ce?! Nu ne mai poti controla viata asa cum ai tu chef, chiar daca esti tatal meu nu-s eu sclava ta, bine ca mamei nu ii spui nimic cand ea sta toata ziua si freaca.
Daca tatal tau te bate asa mai bine iti strangi banii si ii spui asa cand ii ceri :
Tata trebuie sa-mi dai bani sa imi cumpar caiet de matematica, (sau culegere).
Daca vrei sa iesi, iesi pe ascuns din casa daca stai intr-o camera singura cere-i cheia.
Daca nu te lasa sa iesi de mai mult de 4 ore nu-i mai raspunde la telefon, mesaje.
Iar atunci cand vi acasa si incepe cearta spune-i : Da-mi pace tu si aia care freaca menta., te duci in camera si e inchizi iti iei castile si bagi muzica la maxim la casti si daca te cearta arata-i ca nu iti pasa.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu stiu ce sa-ti spun. E ciudat caracterul sau, foarte. Cand am ajuns ep la jumatate am vrut sa-ti psun ca te tine mai mult pe langa el de teama sa nu te priarda, fiind fata, tati sunt mult mai protectori cu noi.Si iti arata in diverse feluri gresite asta. Poate chiar ii este teama sa nu va piarda cum a plecat soara voastra de acasa. Si poate va tine pe langa el si va pune la tot ce face el pentru a fi ocupate si sa stati cu el.
Chair nu stiu, imi pare foarte rau pentru tine.
El chiar are o problema, cel mai bine ar fi sa mergi la bunica ta, sau sa iei cumva legatura cu mama ta naturala poate le te-ar putea ajuta.
Marius339 întreabă: