| DoubleSwag a întrebat:

nu stiu ce sa cred povestea e ca baiatul pe care il plac ii lasa chiar si pe prietenii lui sa rada cu mine si sa imi trimita mici semne ca ma palce apoi ma ignora si tot asa.Voi ce credeti? De ce incepe sa ma ignore[cand zic ca ma ignora nu exagerez adica sta cu persoane cu care nici, macar nu se intelege ]

Răspuns Câştigător
| MrFreedom83 a răspuns:

Pfff.e o situatsie grea...pai poti sa faci asa incit sa puteti amindoi vb..mai stiu eu dai citeva mici motive ca sa inteleaga ca il placi poate tipul iti va raspunde cu aceeashi, iar daca nu poate pur simplu isi pierde timpul cu tine, oricum iti urez muuulta bafta:*:*

6 răspunsuri:
| Gabi19971983 a răspuns:

Nu te mai iubeste!

| Molecula a răspuns:

Doar il placi sau sunteti iubiti? daca sunteti iubiti, nu are rost, nu tine deloc la tine, daca doar il placi, spune-i asta ca sa vezi daca si el te place si poate se leaga ceva

| DoubleSwag explică (pentru Molecula):

Suntem prieteni il plac si el imi da niste semne ca ma place dar ba ma place si suntem doar noi doi in camera iar apoi parca nu suntem nici prieteni.cand am vrut o data sa il trag intr.un colt sa ii zic ca il plac si nici nu apuc sa ii zic ca incepe sa ma ignore.de atunci parca mi.e mai frica sa ii zic

| Patricia99 a răspuns:

Poate ca se simte stanjenit

| ynAA a răspuns:

Eu zic ca isi bate joc de tine! Daca suntem impruna ar trebui sa va despartiti