| NinaY a întrebat:

Nu stiu de ce, dar in ultima vreme, uitandu'ma la unele prietene, mi se pare ca sunt foarte frumoase, si cand ma bucuram si eu ca m-am obisnuit cu mine. uite ca acum mi se pare ca arat groaznic. mi se pare ca nu sunt eu...ca parca s-a schimbat ceva.
Ce pot face sa ma obisnuiesc cu mine din nou? sa nu ma mai simt asa inferioara lor? mi se pare ca sunt hidoasa acum! Desi inainte nu gandeam asa.sad
funditaaa...

Răspuns Câştigător
| adaaax a răspuns:

Cei din jurul tau vor crede despre tine ceea ce crezi si tu : adica, daca te simti frumoasa, asa te vor considera si ceilalti. Nu zic sa te lauzi cu "vai ce frumoasa sunt", dar ai mai multa incredere in tine. Daca te simti "urata ", uita-te la fetele care nu au bani sa se imbrace, sa se ingrijeasca, si totusi si ele vor fi placute... uneori iti pierzi speranta si increderea in tine, dar mereu trebuie sa te gandesti ca e OK, ca esti tu! Te consideri chiar ata de urata incat sa fuga lumea de tine? Sigur ca unele fete te vor face sa te simti prost pentru ca o sa-ti zica "uite cum arata, mama ce fel e imbracata", dar aceste cuvinte ar rebui sa-ti dea si mai mult avant.Ai tot ce-ti trebuie, crede-ma. Daca-ti vei asorta frumusetea cu un comportament decent si cu putin mister vei fi o domnisioara minunata!

2 răspunsuri:
| Toderut a răspuns:

Buna ziua. Doresc a incepe prin a-ti spune ca, fiecare persoana este frumoasa in felul sau. Nu exista persoane urate sau persoane frumoase, exista doar persoane. Distinctia dintre doua sau mai multe persoane o fac gusturile celora din exterior. Iar chestiunea aceasta nu denota ca una este mai frumoasa si cealalta mai urata.
Cred ca ar trebui ca, fiecare dintre noi sa ne modelam interiorul, adica, sa-l transformam intr-un "frumos". Exteriorul este trecator. M-as simti fericit, atunci cand cineva ma apreciaza pentru ceea ce posed in interior si nu pentru exterior. Asa ar trebui sa gandesti tu, si nu numai, e valabil pentru toti. Nu esti deloc inferioara celorlalti, cu toti suntem deopotriva in fata lui Dumnezeu si-a societatii. Doar o mentalitate bolnava incearca sa faca osebiri bazate pe aspectul fizic. De multe ori, cei ce sustin cu tarie ca sunt superiori, cu atat sunt mai inferiori. Accepta vorbele mele si vei scapa de complexe. Bafta!

| ale a răspuns:

Buna...ai o stare mai proasta dar sper sa treci peste... uite-te in oglina cu sigurata esti deosebita cu ceva, de ex ochii, buzele, etc, fiecare are ceva deosebit si nu trebuie sa te compari cu nimeni. Pun pariu ca si prietenele tale cred ca si tu ai ceva frumos fata de elehappy
ai incredere in tine
te pup