| NbhdDaughter a întrebat:

Hey,TPU. Nu stiu de ce ma destainui aici,dar. nu am cui, pentru ca prietenii nu m-ar lua in serios sau ar rade de mine. Nu stiu ce mi se intampla ..toti sunt fericiti,pentru ca vine vara,vacanta. absolut toti din jurul meu se bucura,in afara de mine.Pe mine nimic nu ma mai bucura... Tot ce fac este sa ma prefac ca sunt vesela si sa incerc sa ii amuz pe ceilalti,sa ii fac sa zambeasca,sa rada,dar asta doar pentru a imi ascunde tristetea si nelinistea. M-am saturat sa ma prefac. m-am saturat sa mint... dar nu am de ales, pentru ca nimeni nu vrea in preajma o deprimata. Ce sa fac sa scap de toate astea?

3 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

"nimeni nu vrea in preajma o deprimata". Daca ai avea prieteni adevarati ti-ar fi alaturi oricum ai fi tu, mai ales la greu. Deci cred ca ai avea nevoie sa ai cu cine vorbi deschis, cineva care ar intelege. Te-ar face sa te simti mai bine. Cam stiu cum te simti. Daca vrei sa vorbesti cu cineva, mie imi poti trimite un mesaj oricand, ok? happy

| anamimanonim a răspuns:

Stiu cum e cand nu te bucuri ca vine vacanta! Nici eu nu ma bucur intotdeauna pentru ca la mine acasa e mereu scandal incat imi vine sa ma strang singura de gat. Iar despre prietenii tai, NU SUNT NISTE PRIETENI ADEVARATI!
Te pupici!

| Karoline005 a răspuns:

Salut! Sunt in aceiasi situatie cu tine.Am incercat si eu prin nenumarate moduri sa ma abat de la problemele care au luat nastere la scoala. Ceea ce ma ajuta pe mine,e ca as privi un film interesant,as citi o carte, sau daca totusi e vara ai putea sa pleci in alt oras, la niste rude cu care te simti bine, si cu care te poti simti macar cat de putin mai deschisa, acolo e alta atmosfera si ai alte ginduri la care te concentrezi. Sper ca ti-am fost de ajutor.Numai bine! Scuze daca am greseli de gramatica.Ma cam grabesc.))))