| DeCeMaiContează a întrebat:

Hey TPU!
O fata de la mine din clasa zambeste mereu cand vorbeste cu mine.Acum cateva saptamani cand am plecat de la scoala ploua si eu nu aveam umbrela,si atunci m-a vazut, mi-a zambit si a venit la mine cu umbrela ei ca sa o impartim.
Alta data, stateam in pauza pe telefon si a venit la mine si m-a imbratisat.
Insa mai este ceva.La inceputul anului,cand ii ziceam ceva, imi spunea "Ce voce ai" si imi mai spunea ca ii place cum vorbesc, dar cred ca atunci isi batea joc.Si inca imi mai spune de vocea mea, si simt ca isi cam bate joc de mine.Astazi de exemplu, i-am zis ceva unui coleg si a inceput sa rada cand am auzit.Eu nu cred ca a ras de acea vorba pe care i-am spus-o acelui coleg,cred ca a ras de stilul in care am zis-o, ca am zis-o cu o voce cam inceata si... dubioasa.
Oare isi bate joc de mine? Sau ma place(desi nu prea cred)?
Va rog, seriozitate!

4 răspunsuri:
| AntonDemian a răspuns:

Te place

| xYonasuper a răspuns:

Eu zic ca te place.De obicei baietii isi bat joc de fete atunci cand le plac, dar se pare ca acum e invers.Eu sunt mai mult ca sigura ca te place.

| T0T a răspuns:

Ai tu un fel de paranoia cum că ar trebui să își bată joc, dar mie chiar nu mi se pare, mie mi se par acțiuni din simpatie. Poate că mă înșel eu dar la cum ai prezentat lucrurile mi se pare că te cam place sau cel puțin te simpatizează din anumite puncte de vedere.

| WeZo a răspuns:

Poate sa fie si beata