Da corsetul este de plastic,va fi fabricat pe corpul tau si intr-adevar va trebui sa-l porti tot timpul,mai putin cand faci baie.
Eu l-am purtat un an de zile,am dormit pe o placa de scandura pusa peste saltea si am facut exercitii la spalier in nestire.
Dar a dat rezultate. Unghiul nu numai ca n-a mai crescut ci s-a micsorat si am parte de cea mai normala viata,nimeni,niciodata n-a observat nimic, nici macar la plaja!
Iti trebuie mult curaj si vointa, dar MERITA!
Depinde ce grad de scolioza ai! Eu am avut scolioza si am purtat corset dar aveam 2 grade (la coloana) deci aproape nesemnificativ dar totusi era gradu 1 exista 3 grade, deja la gradu 3 e corset din ghips! Eu am facut exercitii cu o coada de matura! Deci raspunsul: Depinde de gravitatea problemei!
Pai la mine este cam de 30 si ceva de grade aproape 40 dar la doctorul la care am fost este contra operatiei si m-a pus sa fac corset si mia mai zis ca degeaba mai fac kineto terapie sau inot.as fi curioasa sa stiu cat ai purtat corsetul?
Pai nu mai stiu exact ca il tineam la mine tot timpul si nu il mai simteai dar poti intreba si medicul! E aproximativ 1 an
croissant întreabă: