| anoni1060 a întrebat:

Hey,TPU! O sa incerc sa fie cat mai scurta povestea.Am in clasa niste fete care cunosc un baiat foarte dragut, dar nu-l stiu.Am intrat si eu putin pe facebook-ul lui si acum imi place foarte mult de el.Insa,nu sunt genul de fata indrazneata sa vorbesc cu el pe privat,adica sa ma bag in vorba, si nici nu prea stiu cum.Pana acum,i-am dat like la toate pozele lui, dar nu stiu daca e bine.Si unii s-ar putea sa imi sugerati sa vorbesc cu acele fete sa imi faca cunostinta.Chestia e ca nu sunt mai deloc buna prietena cu acele colege,si sigur nu m-ar ajuta,ne cam uram deci asa nu intra in calcul. Daca ati putea sa imi spuneti si mie cam cum sa intru cu el in vorba, adica ce sa ii spun.Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| anoni1060 explică:

Nu e in clasa cu mine... daca era nu mai specificam ca nu il cunoscstraight face

| kiduţa18 a răspuns:

Nu trebuia să-i dai like chiar la toate pozele, acum poate te consideră puţin disperată. Nu aveţi alt prieten sau altă prietenă comună care să vă facă cunoştiinţă? Dacă nu, ia-ţi inima-n dinţi şi intră pe chat pe el cu,, bună, ce faci,, sau ceva de genu'.

| ɴιcoleтα a răspuns:

Daca sunteti din aceeasi clasa, si va da un proiect, alege sa-l faci cu el.
Sau daca se joaca nu stiu ce jocuri, joaca-te si tu si intreaba-l pe privat daca se joaca jocul acela si sa va jucati impreuna

| Sandra2571 a răspuns:

Pai nu e foarte greu sa vorbesti cu el. intai spui ''buna'' laughing apoi nu stiu, il intrebi lucruri despre el asa isi va da seama ca te intereseaza. Bafta