anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oamenii au evoluat mult.As dori sa imi explicati si mie cum sta treaba cu toate prescurtarile astea,genurile de muzica-gen house, nu stiu cum sa explic....sa-mi spuneti toate chestiile noi din ziua de astazi.Sunt retrasa si nu sunt la curent cu toate noutatile astea.

Răspuns Câştigător
| MSAna a răspuns:

In general nu-ti trebuie. Dar prescurtari pot sa iti zic generalele.
Brb-revin mai tarziu
Ty-thank you
Ly-love you
Oc- continut original, ceva creat de tine
Amc-acel moment cand
Nu stiu la ce te referi, dar chiar daca esti mai retrasa nu inseamna ca nu poti fi cum vrei tu.

3 răspunsuri:
| ishallhelpyou a răspuns:

Ai aici o lista intreaga, daca te intereseaza una, dai pe pe google la forma "genul + wikipedia" adica "trap music wikipedia" si o sa ai acolo cam toate informatiile necesare :D

http://www.musicgenreslist.com/

| Mnup a răspuns:

Muzică : trap, house, trance, populară laughing Se poartă chokers pentru fetele goth (,,zgărzi,,), prescurtări : jmen, thug life ( viață de golan ), amc, idk, lol, k, nu stiu, wtf, ly, gn, gm, lyt etc.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pe langa ce s-a zis aici, sa stii ca in ziua de azi prescurtarile nu sunt o problema. Adica e de ajuns da scrii doar cateva cuvinte, ca lumea se prinde de restul si nu deranjeaza pe nimeni

App: daca vrei sa afli mai multe expresi din astea, poti sa intri in lumea online a jocurilor, gen lol. Acolo o sa te uimeasca prescurtarile alora.
A si nu e musai sa prescurtezi. Gramatica e sexy happy