| Aquatinies17 a întrebat:

happy
Ok... E vorba de un baiat. Nu prea am vorbit cu el, doar mici tangente, nimic mai mult. Ne stim de vreo 3 ani si fix acu am inceput sa ma 'imprietenesc' cu el. Pana acum eram un fel de eleva tocilara si chestii, nu ieseam pe afara cum faceau majoritatea colegelor mele si atunci cand mai ieseam si eu pe afara (in rarele momente), eram considerata 'eleva aia noua'. Cam intelegeti situatia. Nu ma cunostea nimeni. Totusi. de vreo luna am inceput sa ies zilnic pe afara, in fiecare pauze si am inceput sa fiu remarcata si de baiatul de care va vorbesc. Si nu, nu il plac. Va zic de pe acum laughing Treburile s-au cam schimbat, prin intermediul colegelor si colegilor de clasa stiu majoritatea persoanelor din scoala. In ultimile 2 saptamani m-am intalnit destul de des cu baiatul de care va zic. M-o mai imbratisat si m-o pupat pe obraz. Dar nu stiu ce sa cred. Adica asta se cam da la toate gajisili din scoala laughing si nu ma pot compara cu ele. Ma rog, in ultimu timp nu am mai vorbit cu baiatu asta nici la scoala si nici pe Facebook. De vreo doua ori i-am trimis mesaj pe Facebook, de plictiseala, dar a doua oara nu mi-o mai raspuns. Mi-o mai scris el odata primul cand i-am dat like la o postare. Nu prea stiu ce sa fac cu el. Nu mi-o mai raspuns la mesaje de cand unu cu vreo 2 ani mai mic imi face curte. Si cand zic ca-mi face curte, nu glumesc. Ma ia la iubirea mea. O zis si pe la profi ca ma iubeste laughing Si am incercat sa scap de el in nenumarate randuri, da na. Din cauza aluia nu mai vorbeste baiatul cu mine?
Cum sa abordez situatia? Pentru ca daca ar fi sa aleg intre aia doi, il aleg pe primul, ala mai mare laughing Doar ca mai e vorba si de o colega de a mea, cu care ma inteleg bine si cu care ies afara, doar ca ea e mai frumoasa ca mine. Atrage toti baietii din scoala. Si cand sunt cu ea, nu prea ma baga ala in seama. Odata mai era cu un prieten de al lui si eu eram cu colega mea. Prietenul baiatului (de care va zic) i-a zis sa ma pupe. Lol, si dupa cum ati ghicit, nu m-o pupat laughing
Deci? big grin

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Daca ai zis ca nu iti place de el, atunci de ce iti mai bati capul cu situatia asta?

Daca spui ca baiatul de care nu iti place dar iti place nu te prea baga in seama cand esti cu colega ta, inseamna ca nu te place. Cand un baiat te place o sa se uite mai mult la tine decat la persoanele din jurul tau. 99% din cazuri. Asta daca nu este foarte timid si atunci o sa evite mai mult persoana pe care o place comparativ cu restul. Insa baiatul asta din ce spui tu, nu imi pare a fi timid.

Cat despre faptul ca nu a mai vorbit cu tine, nu cred ca este neaparat din cauza colegului, ci probabil s-a intamplat ceva si si-a pierdut interesul. Sau poate doar si-a pierdut interesul. Uneori se intampla doar din lipsa de compatibilitate.

3 răspunsuri:
| GreenVoid a răspuns:

Deci ce? Ca n am inteles intrebarealaughingAm retinut doar "nu mi place va zic de pe acum"deci nu vad unde ar putea exista problema

| Aquatinies17 explică (pentru GreenVoid):

Umm. voiam sa vad parerea despre situatia asta. tongue

| Claudiu1905 a răspuns:

Se termina cu bine? Ca eu nu am avut rabdare sa citesc tot