| lulush a întrebat:

Hey TPU:*
Organismul meu cred ca a devenit imun la curele de slabire. Nu stiu ce as putea sa mai fac sa slabesc! si mai am la dispozitie doar 5, 6 saptamani pentru a slabi!
Trebuie sa dau jos cam 8 kilograme! Si la sala nu pot merge ca stau la sat.
Daca aveti niste trucuri de impartasit va rog sa ma ajutati.

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu exista o reteta minune. Doar mananca mai putin (in jur de 500-1000 kcal pe zi ar fi potrivit) si fa miscare intensa macar 30 de minute pe zi. In felul asta vei slabi cam 1 kg pe saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti trebuie sala, poti alerga si face exercitii si acasa.

| DianaDiaa a răspuns:

Eu una am slabit vreo 3 kg mancand cam orice (fara cipsuri, fastfood) dar nu treceam de ora 9.
Si am facut aerobit la herbalife 3 zile. Adica 1 data pe saptamana. Dar transpirai la greu intr-o ora si ceva.

| Danielllle a răspuns:

Buna,incearca sa maninci doar mincare sanatoasa si sa excluzi cipsurile, fast food, sucurile din magazin si dulciurile, mincarea tare grasa cum ar fi cartofii prajiti sau slanina.
uitate pe youtube la vreun program de shaping pe care sa-l faci zilnic.
nu minca intre mese, decit un fruct.
atunci cind simti ca tie foame bea o cana de apa.
inainte de masa cu 30 min bea o cana de 300 ml apa,iar dupa masa dupa minim o ora, ca mincarea sa se dizolve, daca beai deodata dupa masa, o anumita cantitate de mincare ramine nedizolvata si putrezeste in stomac, toxinele se duc prin singe si astfel te ingrasi(la mine asa a aparut acneea) incearca sa maninci pe zi aprox. un 1 kg de mincare.incearca sa ti cintaresti ce maninci(nu am invedere sa pui supa pe cintar big grin ). sper ca te-am ajutat

| lulush explică (pentru Danielllle):

Multumesc frumos! aceste lucruri le fac deja iar daca o zi vreau sa ma delectez cu ceva bun( exemplu prajitura) pun tot ce am suportat la loc! si nu bag in mine ca vaca.