| DeathLife a întrebat:

pai ce sa zic...azi am fost luata din nou in ras de cativa colegi si de un idiot din scoala,insa de data asta am cedat si am inceput sa plang,apoi toti, vreau sa spun ca TOATA LUMEA se uita la mine si apoi s-au ingrijorat -_-...

De ignorat nu mai pot sa ii ignor pentru ca ma enerveaza prea tare si in plus..am si eu sentimente,insa nici sa plang mereu nu pot :\

Inteleg ca nu toata lumea ma place,dar nu le-am facut nimic si totusi se iau de mine,apoi daca zic cuiva din familie sau unui profesor,diriginte,etc. vor incepe sa se ia de mine din nou si sa ma intrebe "De ce ai facut asta?",apoi ma vor ura si mai tare si vor si rade de mine. -_-

Da poate sunt o fata mai ciudata, insa nu trebuia sa imi spuna verde-nfata asa.Ma uit la anime-uri,sunt mai tacuta si totusi rad mult,glumesc mult,is cu (virgula) capul in nori,ma imbrac mereu in negru si imi port parul peste fatau insa da-o naibii ca deja m-am saturat sa se ia de mine astia fara sa le fac nimic si sa rada ca niste prosti de mine fara nici un motiv... daca le faceam ceva si apoi ma batjocoreau puteam sa zic si eu ca o meritam, dar asa ce naiba?

Funda.

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Dar ce te-nterede ce zic ei? Cand vezi ca se ocoseste unul sa latre, itipui de ex niste casti in urechi si te faci ca asculti muzica, sau ii razi in fata si iesi din clasa - la baie, in curte, etc.
Cum poti tu, fiinta umana sa cedezi in fata unei alte fiinte umane? Nu te lovesc, nu te preseaza cu vreo masinarie, sunt simple vorbe!
E unm proverb - "Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me" - Betele/batele and pietrele mi-ar putea rupe oasele, dar cuvintele/vorbele nu ma vor rani niciodata'' Asa ca... trezeste-te la realitate. Nu ai de ce sa reactionezi asa, sau sa te enervezi sau sa te simti nu stiu cum. Ti-am zis ce ai putea sa faci ca sa iti bati joc de ei

9 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Specific mentalitatii romanesti laughing.
Eu cand eram in liceu clasa a 10...Ma imbracam in negru. Eram o ciudata. faceam multe chestii ciudate. si lumea ma privea ciudat. Pana cand s-au plictisit si au lasat-o balta sa mai rada sau sa vorbeasca pe la spate. Dar mi-e mila de mentalitatea comunista a adolescentilor din licee. sincer. nu ii baga in seama.ca nu ai ce sa le faci daca ei sunt mai prosti ca oile. Stii vorba aia " tu iti tocesti gura eu imi traiesc viata."

| DragosConstantin a răspuns:

Ce sa ceri de la niste mediocrii.Incearca sa-i ignori, iar daca asa nu merge cauta sa le dai cate o replica.

| T0T a răspuns:

Ai o mare parte din vina. Nu esti in stare sa fii indiferenta.

| T0T a răspuns:

Si apropo cel mai rau si cel mai ciudat lucru la tine e ca te consideri o ciudata. Deci si tu ai o problema de mentalitate. Vino-ti in fire.

| Doub a răspuns:

Spune-le sa se duca la Auschwitz.

| Air?nMeid?n a răspuns:

Nu-mi spune ca mai asculti si BVB!

| DeathLife explică (pentru Air?nMeid?n):

Ba da laughing

| Air?nMeid?n a răspuns (pentru DeathLife):

Pai probabil ca problema nu e doar la ei

| lulu03 a răspuns:

Ai putea sa le zici in fata ca te deranjeaza si daca nu te lasa in pace, ii poti ameninta ca le faci plangere la politie! Pot spune ca si de mine s-au luat cateva persoane pentru ca am un stil mai... gotic! pur si simplu nu ii bagi in seama... daca nici asa nu te lasa in pace poti sa le zici cate o injuratura ceva, dar foloseste neologisme! succes kiss!