Hey! Ce naiba!? Vrei sa plangi?
Nu merita frate, nu numai ca fost o proasta, a fost si o ______.
Cum poti spune asa ceva?
Bine, bine, te-a jucat pe degete dar macar daca tinea asta pentru ea. Se vede ca era vai de capul ei.
Nu vad de ce ar vrea cineva sa planga din asa ceva?! Oamenii sunt prefacuti ...eu sunt obisnuit cu oamenii care "se pisicesc" le panga mine intrucat au anumite avantaje.
La mine nu exista persoana care sa ma alinte in exces fara sa vrea ceva anume.
Data viitoare fii mai atent la persoanele care se "dau bine pe langa tine".
Nu ai ce face... las-o in prostia ei!
Poate ca o sa regrete candva, poate ca o sa ajunga la un dobitoc care o s-o trateze mai rau ca tine si atunci o sa regrete. Nu o sa-i mai mearga aceeasi "schema" la nesfarsit. O sa ajunga unde merita.
Nu are cum sa se prefaca la nesfarsit.
Data viitoare sa nu te increzi doar in vorbe. Trebuie s-o vezi ca sa crezi lucrurile respective. Asa,prin telefon pot sa ma prefac si eu,chiar si aici pot sa spun ce minciuna vreau si tu s-o iei de buna.
Sper ca intelegi ce vreau sa zic.
Nu ai pierdut nimic. Priveste partea buna!
Tu ai scapat de o prefacuta. Ar fi stat cu tine numai pentru bani,avantaje s.a.m.d. Ai scapat! Era doar o paguba.
Ea a pierdut un baiat care chiar a tinut la ea, care nu si-ar fi batut joc...
Deci... care dintre voi a pierdut si care a castigat? Nu esti un fraier, esti un fraier daca te indragostesti de cineva?
Esti un fraier daca tii la cineva?
Ea a fost fraiera intrucat nu a putut observa chestiile astea!
Sincer, zambeste, acum te poti orienta spre altceva. Nu este sfarsitul, este doar un nou inceput.
Deci zambeste si inceaca sa te bucuri de sarbatorile care urmeaza si de ce o sa-ti aduca urmatorul an.
Sarbatori fericite!
Ce fel de iubita era daca ati vorbit doar la telefon? Si-a batut joc de tine.Numai un fraier poate plange dupa una ca asta.I-as fi spus cateva vorbe de duh sa ma tina minte.
Heii. Cu totii stim ca nu ne putem tine o relatie doar in convorbiri telefonice..imi pare rau ca iti spun asta dar,e cam aiurea daca crezi ca asa se poate tine o relatie. Daca nu petreceti timpul impreuna,acesta relatie se poate distruge foarte usor. Ce a facut tipa nu este deloc ok,mai ales ca tu prinsesesi si incredere in ea, si ai inceput sa pui si suflet. Sa spune ca si baietii plang cateodata si e un gest frumos avand in vedere ca ai plans pentru ea, practic. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, ar trebui sa nu te mai gandesti la ea, si sa stergi tot ce e legat de ea. Poti sa o iei repede de la capat daca ajungi sa te spanesti. Fata asta nu te merita. Regula de baza este sa nu te joci cu sentimentele intr-o relatie..si mai ales sa nu iti vinzi sufletul pentru cineva. Persoanele potrivite vor ramane indiferent de situatie langa tine. Persoanele nepotrivite nu au ce sa caute, si sunt bune de dat uitarii.
Hey, fetele sunt complicate, pe viitor nu te încrede în cuvinte. Nu ai de ce sa plângi după cinrva care nu te merita