Daca ai pisica spune-i c te-ai jucat cu ea si te-a zgariat foarte tare sau cateai taiat intr-o hartie .
Pai,de ce ai vrea sa te tai cu lama? Vai de mine cum sa faci asa ceva.Ai vreun motiv anume sau doar ca iti plc tie?
Buna. Scumpa mea eu te cred si sunt sigura ca daca ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci asta, sa-ti faci tu rau singura tie corpului tau, sa suporti durere din nu stiu ce motiv asta inseamna ca e ceva grav:-s.In fine problemele fiecaruia.Tot ce pot sa-ti zic e: daca tu ai avea o fata si ai vedea`o cumva taiata pe maini,picioare sau zgariata oare ce parere ai avea? oare nu ai gasi o solutie sa rezolvi asta? sa-ti faci fata bine? Sa vezi ce s-a intamplat cu ea de a ajuns sa faca asta? NU? nu ai face asta? oare pune-te in locul ei si ai sa vezi ce simte ea, normal ca daca te vede nu stiu sincer ce ai putea sa-i zici ca sa nu te certe si sa scapi tu nevinovata, sincer nu stiu.Dar te sfatui sa nu mai faci asta.Cand esti nervoasa,suparata,te crezi vinovata de ceva,sau esti nevinovata si altii te cred vinovata,sau crezi ca izbucnesti pe dinauntru de ce nu incerci sa-ti descarci starea altfel? De exemplu sa tipi,sa arunci cu ceva,sa rupi,sa spargi,chestii de genul asta? Pentru ca pana la urma astea-s doar lucruri si oricum se deterioreaza dar corpul uman nu, el e facut sa fie curat sa arate bine, nu sa suporti durerea din partea nu stiu cui.Eu te cred 100 % pentru ca si eu am trecut prin asta si sincer am fost pedepsita rau de tot pentru ca dintr-o prostie m-am zgariat[in fn. poveste mai lunga].Si de aia iti zic sa nu te mai tai sau ce vrei tu sa faci.Sa incerci sa gasesti o solutie pentru ca asa e mai bine.Incerc sa te ajut nu sa te invinovatesc, crede-ma, TE ROG! NU MERITA NIMENI SACRIFICIUL FETELOR! NIMENI SI NIMIC.Ai mare grija de tine si pazeste-te. Sper sa treci peste aceasta pasa mai grea din viata ta, poti sa spui o rugaciune in mintea ta cand iti vin ganduri de astea si astfel poate iti trece starea aia a ta.Incearca orice numai sa nu te mai tai! O zi minunata
@Diamond am zis "si daca aveti de gand sa dati raspunsuri d genul :"nu merita sa faci asta" si blah blah blah sau daca sunt emo."
Eu i-am zis ca m-am incaierat la scoala cu o idioata.
Si a mers si o faza cu 'Aaaa,pai sa vezi,am gasit un motan adorabil si am zis sa-l iau,apoi m-a zgariat...' Asta e cam trasa de par, dar la mine-a mers.
Sa stii ca n-o sa fie okay. Iti zic din proprie experienta. Pe mine m-a prins directoarea si era cat pe-aci sa fiu exmatriculata. :-l 'Influenta negativa, fetito!' Pana la urma i-am zis mamei. :d
Daca ai frati mai mici poti profita de ei.