Daca nu o sa fi tu naturala, o sa se vada acest lucru si o sa se gandeasca ca ii ascunzi ceva.Nu stie nimeni cum este el, tu esti cea care il cunoaste cel mai bine.
Esti tare de tot Cati ani ai?
1.Relatia merge destul de bine dar ai uitat cum sa te comporti in jururl lui, numai tu stii asta, nimeni dintre noi nu iti cunoaste comportamentul si caracterul
2.Nu-l intereseaza hainele tale dar nu-i place sa porti rochie, esti sigura ca nu are si alte orientari sexuale?
Fi tu insati si cu asta basta! De ce incerci sa pari altfel de aia o sa complici lucrurile si n-o sa iasa bine
Hmm,am 16 ani, si ma refer..la chestii gen...ar fi bine sa-l sarut fix cand vine? Sa mai astept, sa faca el primul pas? Si sunt sigura ca nu are alte orientari sexuale, dar pur si simplu nici eu nu prefer rochiile.
Fa-ma sa inteleg, pana acum nu v-ati intalnit deloc in realitate?
Cum adica sa-l saruti tu prima sau sa astepti sa faca el primul pas? Eu stiu ca la o intalnire, sarutul e reciproc, adica amandoi deodata va sarutati.Nu el sa stea si tu sa-l saruti.Automat va indreptati unul spre celalalt sa va sarutati, ca doar nu va veni baiatul atat amar de drum doar sa vada cum iti sta parul. Cum sa te comporti? Pai, natural, daca mai simti ceva pentru el. Daca nu mai simti nimic si ti-e frica ca nu stii cum sa te comporti, asta e alta treaba.Suna-l si spune-i sa nu mai vina. Spui ca nu vrei sa creada ca ai pe altcineva.Dar cine a zis asta? Ai sau nu ai? Deci fii naturala si lasa-te liber, el va observa asta si te va iubi si el, vezi de treaba.
SimonaXD întreabă: