| Maria609 a întrebat:

pe data de 3 martie va fi ziua mea implinesc 18 ani si vine si varul meu de 4 ani si nu ma lasa in pace sa stau cu prietenele mele si cand mananc vine si imi fura farfuria si uneori vine, imi ia ce mananc din gura si mananca el si cand ma bag in camera cu prietenele mele si ascultam muzica si ne distram vine el, ma ia de mana, ma duce la jucariile lui si ma pune sa ma joc cu el si eu plec, nu ii zic nimic si uneori mai strica jucariile intentionat si ma cheama sa i le asez dar eu nu ii zic nimic si plec si cand ma mai bag cu un baiat in camera si ne sarutam vine el si ne vede si striga in gura mare: "Maria pupa baiat! Maria pupa baiat!" Imi strica toate zilele de nastere, mai ales atunci cand ma bag cu fetele si cu baietii in camera vine el ne impinge pe toti si incepe sa danseze ma face de rusine sad Ce ma fac? Dati-mi un sfat!

Răspuns Câştigător
| ÎngerCretin a răspuns:

Totusi. e varul tau. Nu e un copil de pe strada, oarecare. Ar trebui sa-l iubesti neconditionat. Iubeste-l! E tot ce iti pot spune. Prietenii tai o sa te inteleaga daca iti rapesti putin timp pentru varul tau mai mic. Daca nu o vor face, inseamna ca nu-ti sunt prieteni.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand dupa cum scrii si la ce atitudine ai nu pari deloc a 18 ani, in al doilea rand de ce amesteci prietenii cu rudele?