| iAmFabulosxo a întrebat:

Pentru intrebarea asta dau funda`! Am o problema, mai degraba! e o tipa pe a 8a.[nu o suport de cand eram pe a 2a]. acum eu sunt pe a 7a iar ea pe a 8a. bunicasa sta in casa cu ea si e profa de fizica si chimie.[si logic ca toti profii tin cu ea.]si mereu imi da motive sa ma cert cu ea, dar niciodata nu am injurat-o sau am jignit.o.sau cel mai grav am batut. olaughing pentru ca imi e frica sa nu iau note mici din cauza ei la chimie si fizica.nu o suporta nimeni, decat grupus-orul ei de fitoase si se cred mult mai superioare decat noi.normal ca noi ne imbracam in uniforma ca idioatele, si alea in ce vor ele.nu e corect:@! pe ea o enerveaza ca imi place pariu cu viata.de fapt multora le place asta.si muzica usoara. ea asculta numai d`aia rock si zice ca e mult prea desteapta la engleza.anyway.eu o urasc! de ce se crede cine stie ce? ce pot sa fac sa ma abtin sa nu ii dau vreo doua cand sta langa mine si comenteaza?! help mee! e o idioataa.nu stiu ce sa mai fac! vreau ca ea sa fie enervata ca nu mai comentez la ea si ca nu bag fraierii in seama. dau funda``! Multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Bună! Ce combinaţie! Piţipoancă rockeriţă(fake, clar).Gândeşte-te că nu există pentru tine. Când o vezi uită-te în altă parte. Când te strigă sau când e în apropierea ta începe să vorbeşti cu o colegă despre Pariu cu viaţa.Nu o mai baga în seamă. Oricum mai e un an şi scapi de ea.

1 răspuns:
| motorsportskr a răspuns:

Trebuie sa fiii pe interes bagate si tu in centrul ei de prieteni spune-i ca a inceput sa-ti placa muzica rock(Avril lavigne sau alti artisti de muzica rock asculta si cateva melodii de acest gen spune-i si intrab-o si pe ea daca ii placenu conteaza ca e idioata date pe langa ea nu te doare gura si-ti iese si profit din asta... funda?