anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU... peste cateva zile o sa fie ziua baiatului pe care-l plac si voiam sa ii urez lma dar sunt prea timida, el nici macar nu vorbeste cu mine mai mult eu ma bag in seama cu el -stie ca-l plac-Nu stiu ce sa fac nu vreau sa ma creada o ciudata sau ceva de genu...

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu răspunde la gesturile tale, ce rost are să alergi în van?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un gest frumos să îi urezi La mulți ani. Nu o să te considere ciudată, așa că fă-o!

| Xenia16 a răspuns:

Ai putea sa ii spui un simplu la multi ani si sa il saruti pe obraz, doar nu ar crede ceva daca il saruti pe obraz este ziua lui totusi. Daca esti timida ai putea sa ii trimiti un sms.

| ღAngiießăă a răspuns:

Spune-i, pe messenger sau facebook. happy

| AnkaAncuta a răspuns (pentru ღAngiießăă):

Asta intentionam sa fac happy

| war4RO a răspuns:

Salut AnkaAncuta!
Din punctul meu de vedere ia`s da mai multa atentie lui decat la celelate persoane din jur. Daca a`ti fi numai voi doi undeva, singurei, la`s intreba daca are prietena, asa poate ar incepe sa vada ca ti mult la el si sa iti acorde o sansa. Dar sa nu fi foarte insistenta cu el, sa nu creada ca esti o "obsedata".
PS:Bft:*

| AnkaAncuta a răspuns (pentru war4RO):

Imi este frica sa fac primul pas pentru ca cred ca nu are cum sa ma placa (nu intreba)... si nu as vrea sa ma injosesc atat de mult ca apoi sa isi bata joc de mine si de sentimentele mele sad