| Adynutza3940 a întrebat:

Peste cateva zile va fi ziua mea de nastere si mi.am propus sa-mi chem acasa niste colege....Pe prietena mea cea mai buna si inca 2 colege de clasa la fel de apropiate...As vrea si eu niste activitati pe care le putem face, jocuri.Fiindca eu nu am nici o idee.As vrea sa fie o petrecere reusita si sa le placa!

Răspuns Câştigător
| MiAaa234L a răspuns:

Depinde ce le place si lor.
Puteti asculta muzica, sa va machiati una pe alta cu ochii inchisi, sa va uitati la poze, puteti juca un joc de carti, monopoly, remi. Sa faceti un concurs de dans, dar dansuri din alea amuzante, spuneti glume, vorbiti despre baieti draguti. si multe chestii pe care le fac fetele. :*
Sper ca te-am ajutat. Succes!
PS: La multi ani! :*

4 răspunsuri:
| ssd a răspuns:

Va puteti juca mima, bolt, carti pe pedepse, karaoke. Poti sa scrii pe biletele obiecte, animale, planete sau vedete si sa le lipesti pe spatele prietenelor tale, iar ele pun 5 intebari ca sa isi de-a seama ce scrie pe biletelele lor. Poti sa te imbraci in cineva cunoscut voua si ele sa ghiceasca. Sper ca te-am ajutat!

| betty678 a răspuns:

Pai iti zic ce am facut eu la ziua mea:
Dansati, cantati, faceti karaoke, jucati-va jocuri si jucati carti. Uite un link pentru dans :https://www.youtube.com/watch?v=g9s2Pec8p2k si poti alege la dansuri de ai sa te saturi.

| Alexis21 a răspuns:

Pai depinde de ce vrei tu, eu daca as fi in locul tau as pune mai intai muzica buna ( ceva ce sa va placa ) puteti juca monopoli sau ceva de acest gen, apoi iesiti afara pentru un joc de volei, tenis, etc.
Sau ceva mai interesant poti scrie pe niste biletele diferite lucruri pe care vrei sa le faceti si le pui sa traga un biletel, si sa faca ce scrie pe el.
Cateva activitati amuzante, tu alegi...
Bafta!