| Txc a întrebat:

Hey TPUhappy. Plss help mebatting eyelashes. de cateva saptamani am pe fata din ce in ce mai multe cosuri...cred ca sunt de la pubertate dar stiti cu ce as putea sa ma dau a sa mai imi treaca?:-s dar nu vreau sa-mi ziceti cu ce sa le acopar...

Răspuns Câştigător
| Cristina_5547 a răspuns:

Am trecut si eu prin perioada aia si ink imi trec 2 ani la rand m`am chinuit cu tot felul de creme si tratamente scumpe... poti sa incerci sa te speli cu un sapun cu sulf il gasesti l farmacii si este foarte bun pentru toate tipurile de ten si pe langa sapun trebuie sa mai folosesti o crema pentru ca din cauza la sapun o sa ai pielea uscata sa nu te sperii poti folosi Skinoren[parca asa se scria nu mai sunt sigura]nidoflor sau un gel pentru calmare ceva d genu...te asigur ca dupa 1 saptamana nu vei mai avea problema cu ele si sa incerci sa folosesti doar pudra fondu d ten provoaca aparitia lorbig grinfunda?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| Deutsssa a răspuns:

Intra pe www.Scapa-De-Cosuri.eu si vei afla;)

| andreea171998 a răspuns:

Te poti da cu crema de galbenele, este foarte buna! Si eu ma dau si imi dispar cosurile.Sau cu NIVEA! Mult succes!

| No a răspuns:

1. Nu pune mana murdara pe fata
2. Da-ti uneori cu spirt
3. Foloseste prosoape curate
4. Bea multa apa
5. Da-ti cu baton corector ( la mine functioneaza winking )
6. Stai mai mult la aer curat
7. Fi optimista, o sa-ti treaca ! Asta-i varsta la care la toti ne mai apar happy

| Shugareala a răspuns:

Eu folosesc Clean & Clear, se gaseste in majoritatea mahazinelor, e intr-un ambalaj albastru (are ceva zgrumturi in crema si scoate si punctele negre)...

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Crema de galbenele sau sapunul cu sulf este foarte bun chiar daca miroase ca naibatongue...dar de obicei, daca e de la pubertate mai bine mergi la dermatolog ca e periculos sa te dai dupa ureche.Ca si eu am un coleg care era plin plin de cosuri si s-a dat cu ceva crema si s-a iritat.A mers la un dermatolog, i-a dat ceva solutie si acum de abia mai are cate un cos unde si undetongue

| LoL a răspuns:

Am auzit tot aici ca iti vor disparea cu pasta de dinti nu stiu daca e adevarat ink n am incercat dar poate merge am vazut ca si arsurile se pot trata cu pasta de dinti deci poate merge si cu cosurile

| georgescu40 a răspuns:

Chiar vreau sa te ajut si eu am fost full de cosuri si intr-un tarziu am fost la medicul dermatolog si mi-a prescris doua medicamente si anume claritinina14comprimate una la 6ore si metronizadol10comprimate una pe zi la pranz.Credema sunt 6 luni de atunci si nu mai mi-au iesit cosuri deloc.Se dau si fara reteta.

| georgescu40 a răspuns:

Revin ca sa rectific o greseala nu e claritinina m-am uitat pe reteta acum, scuze e CLARITROMICINA. oricum e trebuie sa intrebi medicul sau chiar farmacistul.