Sa incerci sa iti opresti cresterea nu e o idee prea buna si nici prea realizabila.Iar cat de inalta vei fi depinde de mostenirea genetica(daca parintii tai sunt inalti ai mari sanse sa fii si tu).De obicei la inceputul adolescentei are loc o crestere mai brusca in inaltime,in anii urmatori fiind urmata de o crestere aproape nesemnificativa.
Ar trebui sa incerci sa fii multumita cu inaltimea ta, mai ales ca la 1, 65 nu esti chiar asa de inalta ca sa devina deranjant.[eu am 1, 60 la 16 ani (sunt in clasa a9a) si chiar as vrea sa am 1, 65]
Iar daca un baiat nu e cu tine ca esti putin mai inalta inseamna ca nu te place indeajuns, deci ar fi fost o relatie superficiala de care mai bine te lipsesti.Acum esti de abia a6-a,mai ai destul timp sa ai iubiti (care sigur o sa fie mai inalti peste 1-2 ani),deci nu-ti face griji.
Iar ca metoda de oprire a cresterii imi vine in minte doar una, care sigur nu e prea buna si care iti pune in pericol sanatatea, deci pentru binele tau mai bine lasa deoparte ideea asta.
Succes .