Daca este in clasa a8a. inseamna ca are in jur de 14-15 ani. nu e mare diferenta de varsta. e chiar ok. incercati sa discutati cat mai liber. nu va judecati si nu va enervati daca aveti pareri diferite. intr-o relatie e vorba de echilibru, sinceritate si rabdare. incercati sa gasiti mereu un punct comun si nu va pierdeti calmul. vedeti si voi ce aveti in comun. daca va iubiti nimic nu e imposibil. incercati sa fiti deschisi unul cu celalalt. faceti si voi comprimisuri. intr-o zi faceti cum vrei tu, in alta cum vrea el. nu stiu de ce dar am impresia ca esti fata. si el e mai mic decat tine cu 2, 3 ani. poate nu am dreptate. dar l-ai numit,, copil,, de la inceput. tonul pe care ai vorbit arata nemultumirea. nu e chiar copil, nu e chiar asa mic. normal ca tu privesti altfel viata, esti mai mare ca el, esti fata iar fetele oricum se dezvolta si se maturizeaza psihic mult mai repede. dar tu te-ai implicat in relatia asta. esti vina ta daca tu ai acceptat si totusi ii spui ca e,, copil,,. nimeni nu te judeca, cel putin eu. dar daca te implici in ceva, nu ii reprosa celuilalt. good luck.
E normal sa se plictiseala repede. E copil totusi. Eu zic sa te vezi cu cineva de varsta ta. In primul rand, esti fata, fetele se maturizeaza mai repede decat baietii. El fiind si mai mic decat tine, e normal sa nu va intelegeti in multe puncte de vedere, plus ca probabil deja si sunteti subiectul preferat de barfa. Eu zic sa incerci cu cineva d varsta ta, cu el nu vei reusii ani buni sa aveti o perspectiva asemanatoare.
Cum adica esti impreuna cu un copil de scoala generala? In relatia pe care o banuim cu totii? De ce nu ai pe cineva de varsta ta? Iti place sa iti domini partenerul? Ti-am raspuns cu intrebari.Dar este cam greu de inteles ce vrei.
Cati ani are copilul?
In general, chestiile pe care le-ai descris tu nu tin exclusiv de varsta, sunt si oameni de 20, 30, 50 ani care se plictisesc repede de lucruri, sau sunt imaturi.
Fa-i un orar cu ce trebuie sa faca in fiecare ora si zi in care e cu tine, crede-ma o sa functioneze.