Buna! Daca doresti sa fi reprezentant avon te pot ajuta! Nu trebuie sa fi neaparat majora pentru a fi reprezentant avon, dar trebui sa te inscrii cu datele unei persoane majore. De ex. mama ta, tatal tau, sora ta, o prietena mai mare etc. Daca doresti sa te inscrii te pot ajuta deoarece eu inscriu reprezentanti avon. E foarte simplu, Doar trebuie sa imi dai datele persoanei cu care doresti sa te inscrii, eu iti voi trimite cateva brosuri, iar pana se termina campania trebuie sa pui o comanda de minim 120 de ron. Daca reusesti sa faci comanda minima esti inscrisa ca reprezentanta, si in plus o sa primesti niste cadouri pentru tine si discount ( adica o sa platesti factura mai putin iar restul banilor iti vor ramane tie ) Daca doresti sa incerci putem discuta pe mess, poti sa imi lasi un id.
Buna! Eu sunt coordonator Avon si te pot ajuta! Poti deveni reprezentant Avon chiar daca ai 12 ani, pur si simplu te vei inscrie pe numele unei persoane majore (de exemplu mama, o matusa, sora, etc.) Trebuie doar sa completezi un chestionar si sa faci o copie de buletin a persoanei pe numele careia te inscrii. Apoi vei primi un numar de reprezentant, eu iti voi face cont pe site, de unde vei da comenzile. Te ajut cu placere! Da-mi un e-mail la avon.delia@yahoo.com
Alexutzaa22 întreabă:
anonim_4396 întreabă: