Buna! Pentru ca e prietena ta cea mai buna si tii la ea, trebuie sa fii sincera cu ea..Si ca sa nu inteleaga gresit ca pur si simplu nu vrei sa o lasi sa copieze temele si la teste de tine, spune-i ca vrei de fapt sa o ajuti sa invete, sa se descurce in viata. Discuta cu ea deschis, daca tot ti-e prietena Multa bafta. funda?
Am aceiasi problema dar numai ca inca sunt la liceu, am si acum acea prietena care permanent primea note bune cu ajutorul meu dar cind o scotea la tabla nu stia ce sa scrie si la profa ii dadea prin gind!( dar intr-o zi chiar i-am zis ca asa nu-i cinstit si nu-i frumos cineva munceste da altul sta pi lijanka si i-am zis ca la examene nimeni no sa poata copia mai ales cum in ziua de azi au mai esit si cameri i-am zis nu te supara dar tu ( atunci unde no sa stii cum sa rezolvi unde o sa-ti fie mai greu adreseazate ca eu permanent am sa te ajut( si mai ales daca e prietena ta cea mai buna din contra ar trebui sa-i spui asta tu spunind-ui o ajuti ca sa-si faca singura un scop in viata [ funda plizz
Da, ii poti spune adevarul intr-un mod care sa nu o supere.Adica : e posibil sa fie vazuta de profesori sa fie pedepsita si faptul ca nu va acumula informatii pentru eventuale examene.