| MissPussy a întrebat:

Prietena mea cea mai buna place un baiat din clasa. Toata ziua vorbeste numai de el si la scoala in pauza sta numai cu el. Aseara ea a dormit la mine si mi-a spus ce ar fi daca i-as spune dirigai sa ma mute cu el... si dupa a zis mai bine nu (ea stand cu mine in banca). In fiecare ora baiatul acela se uita la ea si in pauze rad si se mai si bat dar asa din joaca.
Ma rog azi am facut rost de numarul lui si am vorbit cu el (acasa la mine fiind si prietena mea) si l-am pus pe spiker. Am vorbit, am facut glume cu el, etc (eu totusi nu prea il suport) si dupa ma intreaba daca prietena mea e singura care il place sau il plac si eu (nu eu nu il plac!)
E posibil ca el sa ma placa pe mine? Sau atunci cand se uita in ore la prietena mea de fapt sa se uite la mine?
Mentionez ca eu ma bat cu el mereu!
Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot am o prieena care vorbeste mereu despre cel pe care il iubeste. Intr-o zi ne jucam afara si l-am batut putin cam mult.Ea s-a inciudat si a spus prin clasa ca eu il iubesc pe el. Stiu ca situatiile sunt diferite dar din aceea zi nu m-am mai imprietenit cu ea.Iti propun sa te duci sa-i spui lui in fata ce crezi. Sper ca te-am ajutat.

| serenavand a răspuns (pentru anonim_4396):

Am gresit cuvintul prietena. SORRY.

4 răspunsuri:
| ayosmdk a răspuns:

Copilarii...

| HeadShot97 a răspuns:

Eu iti zic sa ii zici in fata ce ai de spus nu te rusina frate fa ce poti sa ii arati ca o iubesti si daca accepta poate sa fie cu tine! funda?!

| graffffffityyyyyy a răspuns:

Baii deci 1.Nu te place
2. A glumit
3. Poarta o discutie lunga cu prietena ta cu cine vrea sa stea cu tine sau cu el, (Amintestei de clipele frumoase cand va jucati cand randeati...)
Dami mie fundalaughing