anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Prietena mea i-a facut sex oral unui baiat. Mi-a zis ca era imbracata si el si-a dat drumu pe burta ei(cred ca i-a ridicat doar bluza sau ceva de genu) si cand s-a dus sa se spele crede ca i s-a scurs ceva sperma cu apa in jos si a ajuns acolo(dar avea pantaloni). Asta s-a intamplat acum aproape doua saptamani.Si inca nu i-a venit ciclu.Nu are nici un simptom ca ar fi insarcinata(nu are greturi, nu vomita.nu nimic) numai ca nu i-a venit inca luna asta.Eu una nu cred ca poate sa fie insarcinata. Avea pantalonii pe ea si nu avea cum sa ajunga acolo.Si in plus spermatozoizii traiesc foarte putin in contact cu aerul si cu mediul extern. Daca puteti sa dati o explicatie, va rog.Eu cred ca o sa-i vina in astea 4 zile cate mai sunt.Multumim Anticipat.

2 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Nu au ajuns acolo, dacă ea avea pantalonii pe ea și sub pantaloni celelalte, să stea linistită, poate are ea o dereglare hormonală sau o fi răcit de nu îi vine ciclul.

| Zizzou a răspuns:

E ceva de logica.Cand faci oral nu-ti vine ciclu.Sexul oral nu duce la ciclu.Doar sexul vaginal deci nu ii vine ciclu