Intereseaza-te intens de un punct sau subiect pe care ea il iubeste, dupa ce l-ai aflat pregateste-te din el ca in orice conjunctura sa iesi bine, pastreaza o distanta mica fata de ea timp de 1 saptamana, dupa spune-i (sau fa-o sa auda) ca iti place acelasi lucru (care tu stii deja ca ei ii place), incearca sa ii insinez ideea ca ai avea de invatat de la ea (in acel domeniu), iar intr-un timp relativ scurt 1-2 zile arata-i ce cunostinte ai dobandit (acestea sa fie mult mai de calitate/mari decat ale ei), iar atunci poti duce o relatie indiferenta, ea se va apropria de tine crezand ca are de invatat, iar atunci in unele momente in care o faci sa exceleze (o lasi sa castige sau ii arati ca stie putin mai mult) ii spui sentimentele tale care tot timpul trebuie sa fie sustinute de sinceritate verbala.
SAU: (my method)
te duci langa ea (cand e cu "smecherii"), ii injuri pe aia, (aici probabil vei incasa putin), si ii spui dupa 2-3 zile pe facebook: (n-am mai suportat sa vad cum ceilalti (jmk) isi bat joc de tine(aici trebuie sa inventezi ceva care acei JMK iar adresa ei), dupa ii spui ca iti pare rau)
BAFTA!
PS: daca nu merge 1, incerca 2, iar daca nu merge si 2, du-te la alta ca mai sunt!
PS2: nu plange acum ca ti-am spus: "mai sunt"
PS3: BAFTAA!
Eu zic sa o lasi balta. Nu o sa mearga daca sunteti din aceeasi clasa. Uita, ca doar o sa-ti treaca.
Succes!
Prietene,eu am nai 17 ani.Dar din cate relatii am vazut eu in Romania.Sunt toate false, ca scop sexual:sarut, atins, si bineinteles sexul.Atat. nimic mai mult.La varsta voastra nu aveti cum sa intelegeti ce e aia o relatie in adevaratul sens.Mai asteapta.Asa cum fac eu.Si mie mi-au placut tot felul de fete ciudate dar trece.Numai hormoni.