Daca chiar sunteti prietene te va ierta! depinde din ce v-ati certat nu cred ca e ceva important incearca sa-i explici ce inseamna pentru tine prietenia dintre voi cred ca va intelege( si eu am vrut sa numai vb cu c.m.b.p, dar nu pot sta suparata la nesfarsit pe cineva) bafta! funda?
Daca motivul pentru care v-ati certat este putin mai grav, incerci sa vb cu ea. daca refuza sa te asculte o lasi in pace pana ii trece . Daca v-ati certat dintr`o "prostie"ii poti spune ca nu are rost sa stati certate pentru ceva ce nu conteaza prea mult.in orice caz ii va trece supararea
Un rol important il joaca si orgoliul.pentru ca daca este foarte orgolioasa, si cand spun orgolioasa ma ref ca, atunci cand spune ceva ii este greu sa dea inapoi si refuza cu dezavarsire sa se impace cu tine chiar daca in sufletul ei vrea.dar stai linistita ca nu va dura mult
isi va da seama ca o prietenie adevarata trece prin orice
Fai o favoare care vrea sa o faca cineva pentru ea sau dai flori, da sa stii ca varianta sasta e cam riscanta ii faci temele o saptamana sau 2. sper ca ti-am fost de folos.
RazvanCazan întreabă: