| ElHombre2000 a întrebat:

PROBLEME,ieri am fost cu maicamea sa-mi depun dosarul la liceu, totul ok doamna directoare mi-a spus clar uniforma obligatorie, camasa alba, etc(eu respectam uniforma si in scoala generala nu e asta e problmea)problema era legata de parul meucrying.Mi-a spus doaman directoare sa ma tud.Am parul lung dar mereu la scoala mi-l tin in coada.Ce sa fac? Nu as vrea sa ma tund! Maicamea si ea a zis sa ma tund si taicameo la fel! HELP! Cum sa o conving pe directoare sa ma lase in scoala cu parul lung! FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Lollipop023 a răspuns:

Buna,pai daca asi fi in locul tau eu ma-si duce cu parul strans in coada, iar daca mai sunt fete cu parul lung in scoala si directoarea mi-ar face numai mie observatie, i-asi da anumite exemple si i-asi spune:pana nu se tund ele nu ma tund si eu!
Baftahappy

| ElHombre2000 explică (pentru Lollipop023):

Multumesc! oriucm i-as putea spune ca e discriminare! adica pe fete nu le tundeti dar pe baieti da?

3 răspunsuri:
| Preda_Mariana_1972 a răspuns:

Atata timp cat il ti legat nu vad care ar fi problema directoarei, pieptanat sa nu-ti intre bretonul in ochi si ar trebui sa fie ok

| Popescu_Carina_1990 a răspuns:

Incearca sa il ti in coc si cu bentita/ cordeluta pentru a-ti tine bretonul cat mai sus ca fata ta sa fie libera! ( scuze pentru greseli) sper ca o sa tina;-)