Sfatul meu e sa o iei undeva si sa ii spui ce simti si ca o vrei inapoi dar sa fiti doar voi 2 sa nu se simta stanjenita. Bafta!
Hormonii as zice, si eu am patit-o, dar depinde, de obicei asta vine din instinctul nostru, si creierul face conexiunea.Ce sa-i faci se intampla.
Poate daca ii spui fetei respective tot ceea ce ai scris aici, si-i explici ce-i in capusorul tau, o sa te inteleaga si o sa-ti ofere inca o sansa. Nu cred ca sentimentele ei nu mai exista pentru tine atata timp cat tu te-ai despartit de ea, nu ea de tine. Poarta o discutie cu ea si spune-i ca a fost o decizie gresita, ca nu poti nici tu sa intelegi de ce ai facut asta si ca pur si simplu o vrei inapoi pentru ca o iubesti.
Si daca n-ai -curajul-... incearca sa accepti situatia si sa treci mai departe .
Da,dar acuma e cu un baiat.nu ii pot spune lucrurile astea atata timp cat e cu cineva, daca fac asta voi provoca certuri intre mine si iubitul ei, si nu vreau sa bag pe cineva in spital pentru asta...stii tu, ce ai spus? Pleaca de langa ea.Acum! si dupa vorbele astea fac pariu ca ma enervez si ma iau la bataie cu el, si nu vreau asta ca stiu ca il bat si se va supara mica mea raza de soare...
Aa si daca are prieten incearca sa o ignori si tu si o sa treci peste poate intre timp iti gasesti alta prietena... ( ps: nu am fost vazut ce ai scris in come tarii)
Boss,nu imi mai trebuie am alta prietena acum, dar mersi oricum, bafta.
Fetele vin si pleaca, stii tu ) Bafta si tie.
) Aici ai dreptate ) Bafta